שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

efficient ppc
פורסם: 13 יולי 2008 20:40   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  21

רן/טל שלום!
שאלה לי אליכם, כי נראה שיותר קל להשיג אותכם מאשר eppc. מאז שהתקנתי את התוכנה אני לא מצליח לעבוד איתה. לאחר יצירה קובץ אוטפוט אני פותח אותו והוא ריק, למרות שתוכנה אומרת שנוצרו לי 2000 ביטויים. מה לא בסדר?

פרופיל

פורסם: 14 יולי 2008 02:59   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  45

היי krasavez,

גם לי הייתה אותה בעיה, מצאתי מישהו בפורום שלהם שפתר הזה וזה עבד גם לי חייבים לתת מחיר ל Broad, גם אם אתה לא רוצה שיהיה לך מילים ב Broad אחרת זה מוציא קובץ ריק, מקסימום תשנה אחר כך את המילים לסוג התאמה אחר ב Adwords Editor.

תעדכן אם זה סידר לך את הבעיה,
שלומיק

חתימה 

http://best-birthday-gift-baskets.com

פרופיל

פורסם: 14 יולי 2008 07:02   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  21

שלומיק שלום!
אתה לא תאמין אבל אתה כרגע מקור המידע היחידי לעזרתי. קודם כל תודה על שהלה הקודמת,זה כן עבד. עכשיו יש לי שאלה נוספת:בקובץ אוטפוט נוצרים לי מילים אך ורק של broad . יש לך הצעות?

פרופיל

פורסם: 15 יולי 2008 03:40   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  45

שמחתי לעזור (:

אתה יכול ב Adwords Editor לבחור את כל המילות מפתח ולשנות לכולן את סוג ההתאמה בפעם אחת למה שאתה צריך, במידה ואתה רוצה שהמילה תופיע בשתי סוגי התאמה שונים תנסה לשנות את סוג ההתאמה למשהו אחר מBroad, ולאחר מכן להוסיף שוב פעם את מילות המפתח ב Broad ואז תקבל פעמיים את הKeywords עוד לא יצא לי לנסות את זה האמת סתם רעיון שעלה לי עכשיו, אני גם ינסה לעשות את זה מחר אצלי ויעדכן אותך.

חתימה 

http://best-birthday-gift-baskets.com

פרופיל

פורסם: 15 יולי 2008 16:54   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  1

שלום כולם, כאן ניר אדר מצוות Efficient PPC. אני אשמח לענות על שאלות שעולות.

לגבי הבעיה הספציפית, אני אשמח אם תשלחו אליי קובץ EPP שמדגים את הבעיה אל nir at efficientppc.com ואני אבדוק את הנושא.

בברכה,
ניר

חתימה 

ניר אדר,
EfficientPPC.com

פרופיל