אהלן!
העצה שלי היא קצת שונה במובן הזה שאני טוען שאתה צריך להחליט באיזה צד מעניין אותך להתעסק יותר, או במילים אחרות מה אתה, סוחר או משווק.
בתור אחד שעשה את כל הקורסים ועדיין מגיע למכללה מדי פעם כדי להתעדכן הנה עצתי לך...
תעשה את הקורס של איביי ואז עוד קורס או של אדסנס או של אדווארד.
מבחינתי איביי זה חתיכת לונה פארק לסוחרים ולי אישית הרבה יותר קל מנטלית להזיז מוצר מנקודה א לנקודה ב ולחתוך מה שמגיע לי בדרך מאשר לשבת שעות מול אקסל ולעשות אופטימיזציות…
באותה נשימה חשוב עד מאד שתבין איך גוגל עובד, איך הכסף זז באינטרנט, מה החשיבות של קופירייטיניג ומה האפשרויות התמונות בצינורות שיווק שהם לא תחומים בתוך אתרי על דוגמת איביי ואמאזון.
שלא תעיז לוותר על הקורס של רשימות תפוצה. הקורס קצר, תשאיר אותו לסוף. איך שהוא זה מסדר בראש את כל שאר הקורסים האחרים. בכל מקרה תעשה את כולם, ואף פעם אל תסתפק בידע שמאכילים אותך, צא החוצה ותחקור בעצמך, אף אחד אף פעם לא באמת יספר לך הכל…
זהו, חוץ מזה אני מצטרף בחום לעצה של רן להכין סכום של כסף בצד, לפתוח חשבון בנק נפרד עם כרטיס אשראי נפרד ולהתאזר בסבלנות...
הכי חשוב להתחיל, ברגע שהתחלת להיכנס לזה, להתייחס לזה כעסק לכל דבר וזה פשוט יחזיר בחזרה. התחום מרתק, רחב והכי חשוב עלויות הכניסה נמוכות. גם אם מדברים על $1500-3000 בהשוואה לoffline אלה עדיין עלויות מצחיקות בתמורה למה שאתה מקבל אם אתה פועל נכון. וכן, כמו שאמרתי, סבלנות, יש עקומת לימוד…
ברוך הבא והמון המון בהצלחה