שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

I’m Back!!!
פורסם: 03 אוקטובר 2008 19:52   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  36

הי טל, הי רן!
טוב נו מי יודע אם אתם זוכרים אותי בכלל… הייתי בתחילת שנה שעברה בקורס. אור. עם הכובע? יפה, נזכרתם.
בקיצור, יש לי בעיה. קצת רקע: קצת אחרי הקורס, לפני שנה, הפסקתי את עסקי באדוורדס בגלל ענייני לימודים וכאלה. כמובן שהשהיתי את כל הקמפיינים שלי. עכשיו כשהתפניתי שוב, חזרתי והפעלתי שוב את כל הקמפיינים שלי, בחלקם גם עשיתי כמה שינויים ויש לי אפילו קמפיין אחד חדש שבניתי עכשיו והפעלתי אותו גם ברשת התוכן. אבל מה? אין הופעות!!!
גוגל פשוט לא נותנים לי הופעות! חלק מהקמפיינים הם קמפיינים שעבדו בעבר והיו להם הופעות וקליקים, וזה שאפילו ברשת התוכן גם כן אין הופעות גם זה מוזר ביותר.
מה עושים?
דיברתי עם גוגל והם אמרו לי שהקמפיינים שלי היו תחת בדיקה ועכשיו הכל בסדר והקמפיינים עובדים. אבל הם לא, הכל נשאר אותו דבר. הם בטח שלחו לי סתם איזה הודעה אוטומטית. שלחתי להם עוד הודעה והם לא עונים לי.
טל, רן, אני באמת לא יודע מה לעשות. יש בי מוטיבציה ואין לה לאן להשפך! מבקש את עזרתכם.
תודה מראש, אור.

פרופיל

פורסם: 04 אוקטובר 2008 02:01   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  546

תן לזה קצת זמן… אתה מנסה להעיר מתים smile תעלה בידים + תקציב יומי וחכה קצת. אין מה לעשות.

אגב, אם תיצור קמפיין חדש הוא (ככל הנראה) יתחיל לעבוד מיידית. Pause דופק קמפיינים - עדיף לעשות day parting ולכבות את הכל מאשר Pause.

חתימה 

רן ארוסי
מייסד מכללת קליקים

פרופיל

פורסם: 04 אוקטובר 2008 02:15   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  36

סבבה תודה. באמת היום התחלתי לקבל טיפ טיפה הופעות נקווה שזה ימשיך לעלות.
אעדכן בהתפתחויות מעניינות!
בינתיים שבת שלום. ושוב תודה על העזרה!

פרופיל