שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

גוגל לא מציג את המודעות שלי בטענה שחרגתי מתקרת התקציב- ולא חרגתי..
פורסם: 22 אוקטובר 2008 14:12   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  32

גוגל כותב בכפתור ליד המילים ש “הגעת לתקרת התקציב שלך ואף חרגת ממנה”
התקרה יותא גבוהה ממה שהוצאתי ביום האחרון אז איך זה הגיוני ??

בתודה רבה לעוזרים

פרופיל

פורסם: 22 אוקטובר 2008 14:32   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  546

תשנה את הגדרות הצגת המודעות ל-Accelerated ולא ל-Show Ads more evenly.
מאחר וגוגל מנסה לחלק את התקציב שלך באופן שווה על פני היום - הוא לקוח בחשבון שהתקציב שלך לשעה הוא X והוא לא ייתן לך לעבור אותו אפילו אם הוא לא ניצל אותו בשעות הקודמות.

אם אתה ב-Accelerated הוא יציג את המושעה שלך מתי שיש חיפוש (כפוף לכל שאר הפרמטרים כמו תחרות, CTR וכו) עד שבאמת ייגמר התקציב…

חתימה 

רן ארוסי
מייסד מכללת קליקים

פרופיל

פורסם: 22 אוקטובר 2008 19:18   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank

המודעה עדיין מופיעה ואין קליקים ..זה לא שינה כלום
אגב זה מופיע בשני הקמפיינים שלי…
יכול להיות שהחשבון של נחסם?

פרופיל

פורסם: 23 אוקטובר 2008 02:13   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי,

כלי אבחון המודעות אינו מושלם, ולעיתים בעיה בתצוגת המודעות אינה מאובחנת ואז יכולות להופיע מספר סוגי הודעות שאינן מבטאות הלכה למעשה את מה שקורה בחשבון שלך.
כך למשל, אתה מקבל כרגע הודעה שהתקציב שלך מנוצל במלואו, כשלמעשה יש לך איזה מתחרה עם כתובת תצוגה זהה שחוסם את הופעותייך, או QS לא מספק. גוגל יזהה את זה וההודעה תשתנה בקרוב, סביר להניח.
כרגע, ציין מה ה QS שלך ובדוק האם מופיע מתחרה בעל כתובת תצוגה זהה.
מה שיכול להיות שקורה לך, הוא שבגדול הדירוג שלך אנו מספק כדי שהמודעה תוצג (או בשל QS נמוך, או בשל מתחרה, או שתי הסיבות גם יחד), ואולם בחלק משעות היממה הדירוג שלך עולה (ה QS הוא דינמי) ו/או שהמתחרה שלך אינו מופיע בזמנים מסוימים (בשל תזמון מודעות או דירוג) ולכן אתה זוכה להופעות מעטות.
קשה להאמין שחשבונך נחסם, היית מקבל התראה. כמו כן אם המודעה לא הייתה חוקית היא לא הייתה מופיעה כלל.

טל

פרופיל

פורסם: 26 אוקטובר 2008 00:59   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank

ה QS שלי ברוב המילים הוא 6-7
מה שאת אומרת זה שאני צריך להעלות את הQS כדי שאוכל להופיע
כלומר בעצם להעלות את הרלוונטיות כמו למשל לשים יותר מודעות שמכוונות במישרין למה שכתוב
לשים מילים בכותרת המודעה
מה עוד?
שהרי המודעות שלי כמעט לא מופיעות, כך שגוגל לא יכול להסתמך על מס’ הקליקים כדי להעלות את הQS ...
מה לעשות?

תודה רבה

פרופיל

פורסם: 26 אוקטובר 2008 16:23   [ התעלם ]   [ # 5 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי,

אני לא רואה בעיה ב QS שלך, הבעיה היא לפיכך:
1. או מתחרה כאמור, בדוק האם המודעה שלך מופיעה בגוגל כשאתה מחפש אותה! (דרך adwords preview tool למשל) ובעיקר: האם במקום המודעה שלך אתה רואה מודעה של מתחרה? זה סימן שהדירוג שלו גבוה משלך (דירוג הנו שיקלול של QS, CTR, גובה הביד שלך וההיסטוריה שלך כמפרסם). במקרה כזה אתה יכול להעלות מעט את הביד או כפי שציינת בעצמך: לשפר רלוונטיות במטרה להעלות QS. למשל, לדאוג שמילת המפתח תופיע תמיד בכותרת המודעה. פיצול לקבוצות מודעות יעזור לך במטלה זו.
2. האם יש מצב שאתה מפרסם משהו לא חוקי, גם אם לא ידעת שהוא כזה? או מוצר חוקי, אך כזה שגוגל אינו מאשר לפרסם?
הכוונה היא להורדות של סרטים, מוסיקה וכו’, הימורים או עצות להימורים מכל הסוגים, water4gas האיסור “החדש” ודומיהם.

יום טוב,
טל

פרופיל