אני לא יודע לגבי פורומים אחרים אבל בכל מה שקשור לגוגל אדסנס אין מספיק מענה לתגובות
שמשאירים אנשים למעט המשתמש ofirbeigel שהוא תותח וכל הכבוד לו על העזרה שהוא נותן.
עכשיו זה קורה למשל בפורום של אדוורדס.
רן יש עוד מישהו חוץ מטל שעוזרת בפורום של אדוורדס?
השארתי לה כבר 4 או אפילו 5 הודעות כשהראשונה מביניהן מלפני 10 ימים ואין כל תגובה.
תדפדפו בהודעות יש שם כמה אנשים “תקועים” זועקים לעזרה אז בבקשה “הצילו”.
תודה
אני בחורה אבל חפיף רק לידיעה להמשך הדרך…
אם תוכל תסתכל בהתכתבות שלי עם טל בפורום האדוורדס. יש שם כמה הודעות מהימים האחרונים בלי תגובות בנוגע למקצה שיפורים שהיא הציעה לי כמה ימים קודם לכן אז יהיה לי קשה להעתיק הכל לכאן בכדי שתוכל לדעת על מה מדובר.
בגדול מדובר בפיצול קבוצות המודעות, בחירת מילות מפתח והציון שלהם וכו’
טוב לפחות פה רן ארוסי ענה לך ומנסים איכשהו לעזור לך . אצלי בפורומים במסחר של EBAY , יש כמה חברה שעוזרים פה ושם אבל סילביו ורן ארוסי לא נמצאים שם .אני אומנם תלמיד חדש אבל כבר קרוב לחודש וחצי לא ראיתי אותם שם . אבל גם האנשים האלה שעוזרים ועונים - לוקח זמן ולא תמיד .
ברצוני לבצע מחקר שוק על מוצר כלשהו, ואני לא יודעת איך לעשות את זה בטרהפיק…
איך עושים תקופת ניסיון?
1)איך עושים שם מחקר שוק נכון למוצר?
2)ועוד דבר - גיל לקטוש ( חבר וותיק ) אמר שאפשר לרשום שם משמאל וזה בחינם.
3)איך אפשר לשים תמונות בחינם בEBAY כאשר מוכרים ?
היי,
לאחרונה טרהפיק סגרו את מחקר השוק החינמי למוצרים - מה שקיים כרגע זה הרשמה לתקופת נסיון של 14 יום.
ההרשמה מתבצעת בלינק הבא בחלק השמאלי של המסך:
http://www.terapeak.com/ebay_research/
לגביי השתלת תמונות בעמוד המכירה - אתה צריך להשתמש באתר אחסון תמונות כגון:
http://imageshack.us/
ההרשמה הינה חינמית. אתה לפתוח חשבון, להעלות תמונות לשרת שלהם, להעתיק את קוד
ה-HTML ולשתול אותו בעמוד המכירה שלך בלשונית HTML.
כן תודה גיל , אני יעשה את זה רק אחרי שיהיו לי לפחות 5 משובים ואז אני יוכל לנסות לעלות מכירה ראשונה שלי , כי כרגע אין לי אותם 5 משובים .
וגם המוצר הזה - הוא זול יחסית שם בEBAY , קניתי את הנעליי ספורט NIKE SHOX TL3 בארץ וזה לא התאים לי במידה , ולכן רציתי להתפטר מהם , אז אני לא יודע אם בכלל יצא לי למכור אותם , בטח לא יצא מזה משהו עם רווח , אבל לפחות לחוש את המכירה הראשונה !!!
ומה לגבי המחקשר השוק ? יש לך המלצה לגבי איזה שהוא מוצר עונתי או תקופתי כל שהו אשיש לפנות תשומת לב עליו ? ואולי אפשר לעשות מכירות ממנו ?
רק מילת פירגון לגיל וחנות המחקר שלו גיל החודש התחלתי ליישם 2 שיטות שהמלצת עליהם ואני עובד עם חנות המחקר שלך ומתחילים לראות תוצאות אז תודה לך גיל ולכל מי שנמצא בחנות המחקר של גיל תבדקו את כל המוצרים שמוצעים בחנות אפשר לעשות שם רווחים יפים באחריות