שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלה - מציאת קהלי יעד
פורסם: 12 נובמבר 2008 13:43   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  17

בחוברת של שיעור 4 נתתם דוגמא לקהלי יעד שונים למדריך להפגת התקפי חרדה,השאלה היא איך אפשר למצוא כמה שיותר קהלי יעד שיכולים להיות רלוונטים למוצר שאפשר לשווק כמו בדוגמא למדריך להתקפי חרדה ?

יום טוב

בצלאל

פרופיל

פורסם: 16 נובמבר 2008 15:18   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

בוקר טוב בצלאל,

זו שאלה מצוינת.
אני מציעה להכנס לכלי המילים ולקבל משם רעיונות, אך זו התחלה בסיסית בלבד.
כדאי לך מאוד להכנס לפורומים שעוסקים בנישה שלך, בלוגים, מאמרים וכו’ - לגלוש קצת ברשת ולראות אילו בעיות אנשים מעלים, אלו שאלות יש להם, מהם המונחים המקובלים שהם משתמשים בהם וכו’, תגלה דברים מדהימים, אני בטוחה.
אתן לך דוגמא שתמחיש למה אני מתכוונת:
נניח שלפני כמה חודשים הייתי מבקשת ממך לקדם אי-בוק בנושא “אדוורדס”. אינך מכיר את הנושא כפי שאתה מכיר אותו כיום, מכיון שטרם היית קהל יעד שלו, נכון? בדיוק כפי שכרגע אינך קהל יעד של, נניח, התקפי חרדה או דיאטות.
אז אלו מילות מפתח היו עולות בדעתך לפני שלמדת קורס אדוורדס? באלו מילות מפתח היית משתמש כדי לקדם אי-בוק בנושא אדוורדס?
משהו כמו:
adwords help
adwords tips
how to advertise with Google
ואולי משהו כמו:
ways to lower costs in ppc advertising
אמת?
לעומת זאת היום, לאחר שלמדת את הנישה, אתה מכיר מילות מפתח מתוך התחום, שלא היית מכיר אלמלא כן. למשל:
content network advertising
CTR tips
how to get great QS
landing page tricks
placement and keyword targeting
וכו’.
אלו מילות מפתח שמפרסמים שאינם בקיאים באדוורדס, מעולם לא היו חושבים עליהן.
לעומת זאת, אם הם היו נכנסים לפורום הזה, למשל - הם היו מגלים מאגר עצום של מילות מפתח רלוונטיות למסע הפרסום שלהם.
בדיוק באותו אופן, אם אתה רוצה לקדם אי-בוק על התקפי חרדה, או דיאטה, או לימוד שפות- כל נושא שאינך בקיא בו, הדרך היעילה ביותר להבין אותו לעומק, למצוא מילים ייחודיות, לזהות קהלי יעד, ולזכות ביתרון על המתחרים שלך, הוא לחקור קצת את התחום ע"י גלישה בפורומים ובלוגים בנושא, אפילו לשאול שם שאלות.
זו עבודה רצינית, אבל היא מעניינת, וכישראלי שאנגלית אינה שפת האם שלו, היא בעיני גם הכרחית.

הרבה הצלחה ושבוע טוב,
טל

פרופיל

פורסם: 19 נובמבר 2008 00:41   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank

היי טל,

עשיתי חיפוש בפורומים ובכל מיני מקומות ברשת רק בשביל להבין את העניין של חלוקה לקבוצות.

זה מה שמצאתי ויש עוד הרבה קבוצות שאפשר לאסוף.

fear of the unknown
fear to be lonliness
social anxesty
Hurricane Anxiety
fear of going outdoors
Job Interview

lost sense of my surroundings
my heart was beating faster and stronger
A tendency to blush.
A shaky voice and trembling of hands and feet.
Sweating, mainly on the hands.
Muscular tension.
Difficulty in breathing.Lack of air.
Pain or pressure on the thorax.
Gastrointestinal discomfort.

האם לזה התכוונת ? בשביל לאסוף הרבה קבוצות ולכל קבוצה להרים אדגרופ מתאים כדי לכוון לכמה שיותר קהל רחב אבל בצורה ממוקדת?

אם כן הפעם צריך להרים הרבה דפי נחיתה ולעשות PRESELL שמתאים לכל קבוצה וקבוצה.
אין לDIRECT LINKING הרבה סיכוי פה נכון ?

בצלאל

פרופיל

פורסם: 19 נובמבר 2008 16:07   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank

בוקר טוב בצלאל,

עבודה טובהsmile
אני בטוחה שיש עוד מאות ביטויים רלוונטיים, אבל יש לך נקודת התחלה.
לא כולם יעבדו, אבל מה שכן יהיה משמח ומלמד, אני בטוחה.
אני חושבת שלא תצליח לתקוף את כל הסוגיות כאן באותו דף נחיתה, ואולי תצטרך אפילו לסנן את התנועה מכזו המתעניינת בפחד ממקומות סגורים, לכזו שמזהה את הקשר להתקפי חרדה וכד’. (כלומר ליצור פריסייל עם מידע על שניהם ולהעביר את התנועה דרך איזשהו מסלול מקלסטרופוביה להתקפי חרדה, בטרם תעביר אותם לדף המכירה).
לגבי ביטויים שממוקדים יותר בהתקפי חרדה, תוכל ליצור דף נחיתה פשוט יותר.
וכל זאת כמובן תלוי בדף המכירה, אם הוא טוב הוא עשוי להיות ממוטב למגוון ביטויים שונים ותקבל QS טוב לכולם. מבחינת המרות אני חושבת שעדיף להשתמש בדפי נחיתה במקרה זה.

בהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 20 נובמבר 2008 18:51   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר חדש
Rank

שלום שוב טל,

התחלתי במחקר מילים לקבוצות…

יש קבוצות שבלי בעיה כלי המילים של גוגל שלף הרבה מילות מפתח רלוונטיות ורחבות ויש קבוצות כמו fear of the unknown ,Hurricane Anxiety וגם מהסימפטומים שפשוט אין מילות מפתח רלוונטיות בגוגל.
מה את אומרת לזרוק את הקבוצות האלה ולחפש קבוצות אחרות שאפשר למצוא מילות מפתח מתאימות?
או שיש דרכים אחרות למצוא מילות מפתח לקבוצות האלה? ואם כן איך אני יכול למצוא אותן?

יום טוב
בצלאל

פרופיל

פורסם: 23 נובמבר 2008 02:38   [ התעלם ]   [ # 5 ]
עורך
RankRankRankRank

הי בצלאל,

או שתשתמש רק בהן, או שתנסה ווריאציות שלהן (נסה לבדוק גם ב wordtracker) אולי עולה שם משהו.
ותתמקד קודם כל בקבוצות שכן יש בהן איזשהו נפח.
עבודה טובה, בהצלחה.
טל

פרופיל