שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מתחרה
פורסם: 22 נובמבר 2007 05:30   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  11

טל שלום,

בניתי קמפיין חדש (היום) על מוצר שיש לי בו מתחרה (ותיק ממני) על אותו URL.
מצד אחד המודעה שלי מופיעה (במקומות 1-9 כתלות במילה)ויש גם קליקים, מצד שני כתוב לרוב המילים (בזכוכית מגדלת) שהמודעה שלי לא מופיעה כי יש לי מתחרה עם אותו URL שמדורג יותר גבוה.

מה זה אומר ומה נכון לעשות?

תודה מראש,

אחלב

פרופיל

פורסם: 22 נובמבר 2007 08:45   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

שלום אחלב, מה שלומך?

דיברנו בשיעור שעבר על 3 מצבים מול מתחרים, כשאחד המצבים הוא מתחרה וותיק. דיברנו על אי/ כניסה למילים שכבר יש בהן מתחרה וותיק.
סיכמנו כי אם בכל זאת נרצה להדיח את המתחרה או להשתמש באותן מילות מפתח:
1. נתחיל עם QS Great - אין טעם להתחיל עם פחות, כי זה להתחיל מרוץ מנקודת פתיחה נמוכה יותר. מה הסיכויים?
2. אחת משתי האופציות: או שנעלה את הביד כך שדירוג המודעה שלנו יעלה מעל דירוג המתחרה (אני מזכירה: דירוג מודעה= שיקלול ביד, QS, CTR), נשאף ל CTR גבוה שיוריד את הבידים וימקם אותנו מעל המתחרה בעלות סבירה יותר. אני מזכירה שרוב הסיכויים שהוא יעלה את הביד שלו בתגובה ובסופו של דבר שנינו נפסיד.
או שנישאר בביד הנמוך, נופיע מדי פעם בדפים נמוכים והקליקים יעלו את ה CTR כך שמיקומנו יעלה עד שנוכל להדיח את המתחרה עם ביד ריאלי. (זו כמובן אופציה שאורכת זמן רב יותר, אך יש בה פחות סיכון).
3. להעלות בידים שלא במטרה להדיח את המתחרה.
4. לבנות דף נחיתה.

שים לב שאתה עדיין עשוי להופיע: בשעות שהמתחרה לא מפרסם בהן המודעה שלך תעלה, באזורים גיאוגרפיים שהוא לא מפרסם בהם, וכמובן על מילים שהוא לא מהמר עליהן.

לילה טוב,

טל

פרופיל

פורסם: 22 נובמבר 2007 14:22   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  11

טל שלום,

אני זוכר שדיברנו על מתחרים, הנקודה היא שהקמפיין שלי מתנהג כרגיל - כמות הופעות גדולה יחסית, הציון לכמעט כל המילים הוא great, ה-CPC שלי יחסית נמוך (75 אגורות), ישנם קליקים (CTR בין 2 ל-3) אבל עדין כמעט כל המילים שלי מפעילות את המודעה של המתחרה.

האם לוותר על המוצר (בהנחה שאין לי כרגע דף נחיתה)?

אחלב

פרופיל

פורסם: 26 נובמבר 2007 15:46   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי אחלב,

השאלה למעשה האם אתה מוכר עם הקמפיין כמו שהוא כרגע,
וכמה קליקים צבר הקמפיין עד כה.
ייתכן שבהמשך תוכל לגבור על המתחרה גם במילים החזקות שלו נכון לעכשיו,
אבל רק אם בנתיים הקמפיין שווה לך משהו במתכונת הנוכחית.

טל

פרופיל