כן, כן. זה קרה, ולקח לזה קצת פחות מ-6 חודשים. ולך תסביר לשכנים מה פשר מוזיקת הטראנס שדופקת בשמונה וחצי בבוקר מהדירה שלי...חחחחחחחח
ב- 2.3.2008 פתחתי שם משתמש חדש באיביי, היום 12.8.2008 אני power seller גאה מבית היוצר של קליקים!
ואם מישהו ממש חייב לדעת, אז כן! אכן חפרתי כאילו אני משוחרר טרי בן 21 בתאילנד..., אבל היי בנטורל
קודם כל תודות.
סילביו - חוץ ממפגש אחד עם רן בקורס מבוא אתה היית המפגש הראשון שלי עם האון-ליין ביז. וזה היה בדיוק מה שהייתי צריך! מישהו שלא ייתן לך לברוח לפינה, “עד שבוע הבא ככה וככה וככה, מובן?!”
דור - מרצה סוף! גם יפה וגם אופה, חחחחחחחח
תמיד תשובות מפורטות, בגובה העיניים, הרצאות כייפיות מפוצצות במידע. אני כרגע משכפל את החנות שלי באיביי לאתר עצמאי תחת שם דומיין שלי לפי תוכנית העבודה בקורס של דור.
טל - יודעים מה ההבדל בין מורה טוב למורה ענק?
אם משפטים שלו/ה נתקעים לך בראש וברור לך לחלוטין שהם הולכים ללוות אותך עוד הרבה זמן.
“אני פה לא כדי להיות פופולרית, אני פה כדי לעשות כסף”
“דף מכירה טוב הוא כמו תאונת רכבת - אי אפשר להיסתכל ואי אפשר להוריד את העיניים”
“אם אתם עובדים קשה מידי סימן שאתם עושים משהו לא טוב”
העצות שלך היו שוות זהב ואני מיישם אותם כל יום! ברגע שהאתר יעמוד על הרגליים גם קמפיין יגיע, יש לי הרגשה כזו במעמקי הבטן שהפעם לא יהיו הפסדים…
רן - מה אגיד לך יקירי...
הטענה היחידה שיש לי אליך זה איך לא פגשתי אותך לפני 4 שנים...חחחחחחח
הרצאה אחת איתך בקורס מבוא הספיקה לי כדי להבין שזה מה שאני רוצה לעשות! אחר כך נרשמתי לקורס הראשון שלי ומאז היסטוריה.
אני עובד במקצוע הישן שלי (וואו, אחרי 17 שנה לא חשבתי שאני אוציא את המשפט הזה מהפה) ממש, ממש מעט. החנות שלי היום מתקרבת למחזור שהיה לי כשהייתי עובד 16-20 שעות ביום, פורק ומעמיס משאיות, מרצה לקוחות מפונקים ועוד כל מיני מטעמים…
אז שוב תודה. על זה שהצלחת לקבץ מסביבך כאלה אנשים, על זה שהארת את הדרך. 6000 תווים זה קצר עבורי להסביר כמה משמעותית החוויה ב"קליקים" הייתה ועודנה עבורי.
work for me!
תתחילו, פשוט תתחילו. קחו את עצמכם ברצינות כשאתם עושים את זה, כאילו שאתם פותחים חנות ממלט ולבנים. תשקיעו במחקר, תתנו מוצרים טובים בעלי ערך ושירות לקוחות בלתי מתפשר ותראו תוצאות.
תלמדו את המערכת של איביי מלפני ומלפנים, תשתמשו בתוכנות ובאוטומציה.
תתרגלו למנף את עצמכם בעזרת פרי-לנסרים.
תשמרו על קשר הדוק עם הספקים שלכם. תשתפו אותם במה שאתם עושים ותרתמו אותם למטרה שלכם.
תתיחסו לסניף הדואר ולעובדים שלו כחלק בלתי נפרד מהעסק שלכם. תחייכו לשומר בכניסה, תלמדו את השמות האישיים של הפקידים בדואר, יגיע היום שתהיו חייבים שמישהו מהם יעשה מאמץ מיוחד עבורכם.
אם אתם יזמים בנשמה איביי זה גן העדן האבוד שלכם.
מבטיח!
שלום אורח! אנא בצע