שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

חשבתם לשווק מוצרי נסיון “חינם” של Acai Berry? אל תמהרו.
פורסם: 22 פברואר 2009 04:31   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

היי כולם!
רק עצה קטנה.
לא הייתי ממליץ לכולם לרוץ ולשווק מוצרי נסיון “חינם” של מוצרי Acai Berry שבהם עליך לשלם “רק” דמי משלוח של $3.95 או משהו בסגנון, והעמלה של המשווק היא $30-40 ולפעמים יותר.
“למה?” אתם שואלים?
אם קוראים את האותיות הקטנות בתקנון (שכמובן כולם קוראים :- ), תראו שאחרי 14 יום על הלקוח לבטל את המנוי שלו למוצרים האלו, אם לא הוא יחויב בעמלה חודשית של $80-90.
מדובר בהונאה, ואני ממליץ לכולם לראות את הוידאו.
התחלתי לשווק הצעות כאלו לפני כשבוע והפסקתי אחרי הוידאו הזה…
שודר בחדשות בארה"ב.
http://www.10news.com/video/18724509/index.html

בהצלחה!
תומר.

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל

פורסם: 23 פברואר 2009 02:36   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  128

כרגיל מקצינים הכל בתקשורת,

ברוב ההצעות כתוב דיי בגדול 14 ימי ניסיון חינם (אנשים אמורים להבין לבד מה משתמע מזה… ואם רק 80 דולר ילמדו אותם לקרוא את האותיות הקטנות, אתה עושה מצווה).

אני לא חושב שזו סיבה לא לשווק את המוצר… אם עדיין יש לך רגשות אשמה אתה יכול לכתוב בדף נחיתה שחשוב שיבטלו (ובגדול) אם הם לא מרוצים מהמוצר.

חתימה 

בלוג על גדילה ושיווק http://www.Mebulbal.com

רק עם WESELLעושים כסף באינטרנט!

פרופיל

פורסם: 23 פברואר 2009 02:58   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

זה לא העניין… קיבלתי הרבה עמלות שבוטלו בגלל שלקוחות ביטלו חיובי אשראי וכו’.
ברשת הספציפית שאני משתמש בה, התחלתי לשווק רק את המוצר הזה, וכל העמלות שלי די נאכלו בגלל החזרים וביטולים שונים.

אגב, אחרי הוידאו הזה הבנתי למה יש כ"כ הרבה ביטולים, לא היה לי מושג שהם מחייבים את הלקוחות אחרי נסיון החינם, אני הייתי בטוח שזו שיטה להשיג לידים: הלקוח משתמש, והנציג מתקשר אליו 14 יום אחרי ומנסה לדחוף לו עוד מוצרים (כדוגמאת מועדון “לירף” ודומיו, שבמפתיע אתה זוכה בכל פעם זהם שולחים לך מכתב, ותמיד אין דמי משלוח והמוצר בחינם. נראה אותך מסיים את השיחה עם הנציג, לא קונה כלום ובנוסף גם מקבל את “המתנה” שלך).

בכל אופן, לנסות תמיד טוב, זו הייתה העצה שלי, למרות שאני בטוח שרשת אחת לא תחסל את התחום לחלוטין.

תומר.

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל

פורסם: 23 פברואר 2009 17:31   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

תומר תודה, זו אינפורמציה חשובה איך שלא מסתכלים על זה. כל אחד והשיקולים שלו, אבל טוב שאפילייאטס יראו את כל התמונה לפני שהם מקבלים החלטה.

בהצלחה,
טל

פרופיל