שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

לגבי ב עמודי נחיתה conversion tracking
פורסם: 15 מרץ 2009 17:25   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  74

אהלן

יש לי טיפה חוסר בהירות לגבי מעקב אחרי המרות של מילים/מודעות/דפינחיתה+מקומות ספציפיים בדף נחיתה…
הופ לינק יש אחד אז אם אני אשים TID בהופלינק של המילה ויהיה TID גם במודעה וגם בלינק הספציפי בדף נחיתה איזה מהם אני אראה...בעצם עם TID אי אפשר לעקוב אחרי יותר מקריטריון אחד נכון?

פשוט הונדור שלי אומר שיש לו מעקב אוטומטי ומראה לשים איזשהו קוד של גוגל בהופלינק אבל קודם כל מה אני עושה אם יש דף נחיתה ולא הופלינק ?

מקווה שהייתי מובן
תודה

פרופיל

פורסם: 16 מרץ 2009 01:41   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  546

הוונדור מתכוון שתשמש במעקב ההמרות של גוגל…
לגבי קליקבנק - מספיק לך לדעת בשלב ראשון איזו מילה ממירה, וזה אומר להשתמש בלינק שונה לכל מילה ומילה במקום ברמת המודעה, ואז לשלוח את ה-TID לקליקבנק לאחר שמגיעים לעמוד הנחיתה שלך.

חתימה 

רן ארוסי
מייסד מכללת קליקים

פרופיל

פורסם: 16 מרץ 2009 02:51   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר וותיק
RankRankRank

הי רן ותודה

אבל עדיין משהו לא מובן

קודם כל מבחינת מעקב המרות של גוגל אני מכיר ויש ונדורס ששלחתי להם את הקוד והם התקינו אותו באתר נחיתה אבל הונדור הזה אומר שיש לו מעקב אוטומטי ושבשביל זה אני צריך לשלב בהופלינק איזשהו GID שגוגל מנפיק לי
לפי מה שהבנתי

א. איפה אני מוצא את הGID הרי כשאני מבקש CONVERSION TRACKING אני מקבל HTML קוד…
וב..אני בכלל לא משתמש בהופלינקס לונדור הזה כי יש לי דף נחיתה משלי(יותר נכון דפי נחיתה לפי ADGROUPS) אז איך אני מוסיף את ה TID, GID ללינק שהוא לא הופלינק אלא כתובת האתר שלי…
ג..הזמנתי את הלולה אז אם זה יפתור לי את הבעיות גם אשמח לדעת.

תודה…

פרופיל

פורסם: 16 מרץ 2009 14:16   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי איתי,

מה שהוונדור מבקש הוא את ה ID של מעקב ההמרות שלך בגוגל.
זה מעולה, אם הוא יכול לקחת רק את ה ID ולשתול אותו בקוד בדף הנחיתה שלו - זה רק מקל עלייך, וזה 100% בסדר.
הסתכל בתוך קוד ההמרה שקיבלת מגוגל - איפשהו בכמה שורות קוד, ישנו מספר מזהה בן 10 ספרות. זה המספר שעלייך למסור לוונדור. למעשה הקוד זהה לכל המשתמשים ומה שמבדיל קוד מקוד הוא המספר המזהה הזה. שים לב, הקוד הוא לא ה ID שלך כמפרסם בגוגל, לא המס’ שנמצא מצד ימין למעלה כשנכנסים לאדוורדס - אלא המספר שנמצא בתוך הקוד שגוגל הנפיק לך.
מעקב המרות בדפי נחיתה:
http://clickim.co.il/forums/viewthread/1652/

בהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 25 מרץ 2009 23:50   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר וותיק
RankRankRank

טל תודה על התשובה אני כמובן הייתי שמח אם הייתי נותן לו את הקוד והוא היה מדביק אותו פשוט מה שהוא אמר לי כששלחתי לו זה שאני צריך לעשות את זה עי לינק לכל מילה שלפני ה TID אני צריך להדביק את ה GID שלי...ומכיוון שלא רציתי לעשות זאת מילה מילה עכשיו…
ומעבר לזה לא ידעתי איך זה עובד אם יש לי לנדינג פייג.

יש לי עוד שאלה- לגבי הופלינק---אם יש לי אתר אז אני אמור להשתמש בHTML שקליקבנק מייצר לי עם ההופלינק?
לצורך העניין הלינקים עצמם בדף הם עם הופלינק או מובילים ישירות לדף הקנייה עם HIDDEN COOKIE אז למה בעצם הקוד שקליקבנק נותנים?
תודה

פרופיל