שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

משהו לא מובן לי…
פורסם: 06 אפריל 2009 05:46   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  200

חשבתי שאסור לשלוח מוצרים דרך האימייל באיביי אבל נכנסתי לdigital art והיה שם מלא דברים שעולים סנטים והם סתם רקעים וכאלה שאחר שולחים אותם דרך האימייל.

אז אחרי שקניתי כמה בכמה סנטים בשביל פידבקים להתחלה, שמתי מכירה ראשונה באתר (מזל טוב לי). המכירה הייתה לרקע שאני צילמתי וערכתי (כבר על היום הראשון מתוך השבע היו 2 בידים smile
ואז אחרי 3 ימים איביי שלחו לי אזהרה ומחקו לי את המכירה. :(

למה לי הם מוחקים את המכירה ולהם לא?!?!?. אני אפילו לא כתבתי שאני שולח דרך האימייל, פשוט כתבתי במשלוח other. לאומת אחרים שכתבו שהם שולחים דרך האימייל או אפילו כתבו שאחרי התשלום פשוט ללחוץ על התמונה שמירה בשם.

יש משהו שהם עושים שאני לא כדי שזה יהיה חוקי?
נראה לא הכי הוגן…

חתימה 

אור פז
------

http://seikoskx007.net

פרופיל

פורסם: 06 אפריל 2009 18:04   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  200

סאותו נושא… ראיתי שאיביי מסכימים שנמכור דברים ונשלח דיגיטלית אבל רק בתנאי שזה יהיה תחת הקטגורה: שונות>אינפורמציה או משהו כזה. והתנאי השני הוא שזה יהיה תחת classified ad.

אז ככה… מה זה classified ad בכלל?

וראיתי שהרבה כותבים שם את זה:
*Note from eBay: “To preserve the integrity of the Feedback system, effective March 31, 2008 all goods that can be digitally downloaded or transferred electronically must be listed using the Classified Ads format.” Therefore, this ebook is available on CD and listed under a different category as to comply with eBay rules and regulations.

אם אני כותב את זה זה פותר אותי מגן עלי בעצם מאזהרה?

בבקשה תעזרו לי ותתנו לי תשובות על השאלות, זה יעזור מעוד.

חתימה 

אור פז
------

http://seikoskx007.net

פרופיל

פורסם: 07 אפריל 2009 00:15   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  27

אני מכרתי כבר כמה פעמים רקעים ב-digital art ולא היתה עם זה שום בעיה. כתבת בפירוש במכירה שאתה צילמת את התמונה? אם לא, יתכן שזו היתה הבעיה, איביי רוצים לדעת שהזכויות על התמונה שייכים לך ואין בעיה של זכויות יוצרים.

בעיות אחרת שכן נתקלתי בהן במכירות האלה: מצד אחד היה לי קונה שסימן שהוא כבר שילם, למרות שהוא לא שילם כלום (אבל כן השאיר פידבק). אני לא יודעת אם לוותר על החצי דולר שהוא אמור לשלם ולסמן שקיבלתי ממנו תשלום או לא (בכל זאת עיקר התשלום במקרים האלה הוא הפידבק, ואת זה קיבלתי).

מצד שני היה לי קונה אחד שפתח לעצמו כמה חשבונות איביי בשמות דומים, וקנה תמונות בכל השמות, כנראה כדי לייצר פידבקים בכולם, אבל אז סגר שניים מהם. הוא בעצם כבר שילם עבור הרקעים (וגם קיבל אותם), אבל לא השאיר לי פידבק, וגם לי אין דרך להשאיר לו כי החשבונות סגורים כך שבחשבון שלי אני כל הזמן רואה הודעה שיש לי 2 פידבקים להשאיר ואין לי דרך לסגור את זה.

פרופיל

פורסם: 09 אפריל 2009 18:05   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

הם תופסים אנשים בצורה אקראית. אם הם לא הורידו למוכרים האחרים את המכירה הם יעשו את זה בקרוב.

בהצלחה,
תומר

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל