אמיתי,
באופן כללי לגבי מאמרים, המאמרים של סייבר אמורים להיות ברמה מספקת בשביל איזיין, אני השתמשתי בהם פעמים רבות הום אושרו (מבחינת דקדוק) כך שייתכן והייתה נפילה ספציפית במאמר אחד שניסית אבל זה לא אמור להיות.
מעבר לזה, כשמזמינים מאמרים להפצה, ניתן להזמין מאמרים ללא התייחסות לרמת צפיפות גבוה ואז זה יפתור את הבעיה של איזין, למרות שאני די מופתע מזה, אני עדיין לא קיבלתי מהם תגובה כזו וזה די מפתיע, בכל מקרה, אתה פשוט יכול למחוק כמה פעמים שהביטוי שלך חוזר או לשנות אותו בביטוי דומה (מילה נרדפת) גם מבלי לדעת אנגלית ברמה גבוהה.
לגבי squidoo - אתה צריך לפרסם לפחות מאמר אחד ולהשתמש בכמה מודולים, ניתן לבחור אותם בקלות בתפריט הניהול כדי להרחיב את העדשה שלך.
לגבי hub pages כדאי שהמאמרים יהיו בסביבות ה-300 מילה, זה אמור להיות מספיק, וכדאי לפרסם יותר ממאר אחד באותו נושא.
באופן כללי לגבי squidoo ולגבי hub pages - לא כל דבר בקורס נלמד ברמה של “צעד אחר צעד”
באופן כללי, הקורס בנוי בצורה כזו שמרבית התוכן מועבר בצורה מאוד מאוד מפורטת, ולשם כך יצרנו את הסרטונים שמראים שלב אחר שלב כיצד לבנות את האתר על כל פרטיו. יש חלקים מסויימים שאני מפנה לאתרים וממליץ לחקור אותם לבד, חלק מתהליך של לימוד “בריא” הוא גם לימוד עצמי ובכל זאת אני נותן מידע לגבי האתרים וכיוון כללי כיצד לעבוד מולם. מלבד זאת, כשמדובר על קידום האתר, יש המון המון טכניקות וכל אחד יכול לבחור בעצמו את הטכניקות שמתאימות עבורו ולא חייבים את הכל. מדובר על בנייה של לינקים הנכנסים לתוך האתר שלנו, squidoo הוא דוגמה אחת לאתר שמאפשר להקים מעיין בלוג שמפנה לאתר שלנו, תוכל גם לחפש באופן עצמאי בגוגל אתרים המקימים בלוגים חינימיים ולפתוח עוד אתר שמפנה אליך, וזו רק דוגמה אחת.
לגבי מפגשי אימון, ניתן לבוא ולשאול שאלות בנושא הזה ואוכל להרחיב טיפה יותר בהתאם לשאר השאלות והזמן שיש.
לגבי חניכה פרטית, כדאי לפנות לרועי שיברר עבורך אפשרות כזו.