שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלה על squidu, hubpages ו ezine
פורסם: 14 אפריל 2009 22:45   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  39

שלום דור,
לא מצאתי שאלות בנושא זה בפורום ולכן אני כותב נושא חדש . בשיעורים אתה ממליץ בין השאר על שלושת האתרים - Ezine, hubpages ו - Squidoo. ניסיתי לפרסם את כל המאמרים שלי באתר ezine articles. רק מאמר אחד או שניים התקבלו ועל השאר קיבלתי מכתב שיש בעיה שיש מילים שחוזרות יותר מדי ושיש בעיה בדקדוק. את המאמרים הזמנתי מ cyberhub שאמורים להיות מקצועיים, לפחות אני מקווה. אבל אם מילות המפתח מופיעות יותר מדי פעמים בשביל ezine אין שום דבר שאני יכול לעשות. אמנם אני יודע אנגלית אבל לא מספיק בשביל לשפץ את המאמרים שלי. אז מה זה אומר? שהאתר ezine לא רלוונטי בשבילי? זה מוזר כי הרי ברור שיהיו במאמרים של כל מי שנמצא פה מילים שחוזרות הרבה פעמים לפחות 15 כי כך נאמר בשיעור. זה לגבי ezine.
ב hubpages גם ניסיתי לפרסם מאמר ושם כתוב לי שהמאמר שכתבתי קצר מדי. אני לא מבין מה זה אומר? זה גם אתר שמומלץ בשיעור ואני יודע אנגלית אבל לא מספיק בשביל לשפץ או לכתוב מאמרים בה. אני לא מבין מה לעשות.
אותו דבר ב - squidoo. ניסיתי ובכלל לא ברור מה צריך לשים במודולים השונים.מילאתי את המודולים האלה וכשהסתכלתי מה רואים באתר הזה ב lens שלי, התוצאה היא - שום דבר.
יש בקורס הזה יותר מדי דברים שלא ברור לי בכלל איך לעשות אותם ושאין הסבר איך עושים אותם. השאלה שלי היא אם זה בכלל רלוונטי לשאול פה או פשוט לבוא עם רשימת שאלות למפגש החודשי ? ובנוסף, רציתי לשאול אם במפגשים הללו אפשר לעבוד באופן פרטני עם מישהו מהמכללה שיוכל לעזור לי כי לקבל הסבר כללי לא יעזור לי?
תודה וחג שמח,
אמתי

פרופיל

פורסם: 14 אפריל 2009 23:54   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  264

שלום
רק לגבי EZINE ( יש לי שם 51 מאמרים מפורסמים ) :
כמות מילות המפתח שהם מאפשרים הוא 1% ז.א על מאמר של 400 מילה הם מאפשרים למילת המפתח או ביטוי המפתח 4 פעמים בלבד . לינק לאתר שלך תעשה ממילת המפתח האחרונה .
בעיות בדקדוק קרה גם לי , אבל יש לי עורכת מאמרים באנגלית בבית שתיקנה אותם . אתה יכול להחזיר את המאמר ל cyberhub ולבקש תיקון .

חתימה 

חיים
http://www.the-senior-friend-finder.com/
http://www.walkingisraelis.com

פרופיל

פורסם: 17 אפריל 2009 03:30   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

אמיתי,

באופן כללי לגבי מאמרים, המאמרים של סייבר אמורים להיות ברמה מספקת בשביל איזיין, אני השתמשתי בהם פעמים רבות הום אושרו (מבחינת דקדוק) כך שייתכן והייתה נפילה ספציפית במאמר אחד שניסית אבל זה לא אמור להיות.
מעבר לזה, כשמזמינים מאמרים להפצה, ניתן להזמין מאמרים ללא התייחסות לרמת צפיפות גבוה ואז זה יפתור את הבעיה של איזין, למרות שאני די מופתע מזה, אני עדיין לא קיבלתי מהם תגובה כזו וזה די מפתיע, בכל מקרה, אתה פשוט יכול למחוק כמה פעמים שהביטוי שלך חוזר או לשנות אותו בביטוי דומה (מילה נרדפת) גם מבלי לדעת אנגלית ברמה גבוהה.

לגבי squidoo - אתה צריך לפרסם לפחות מאמר אחד ולהשתמש בכמה מודולים, ניתן לבחור אותם בקלות בתפריט הניהול כדי להרחיב את העדשה שלך.

לגבי hub pages כדאי שהמאמרים יהיו בסביבות ה-300 מילה, זה אמור להיות מספיק, וכדאי לפרסם יותר ממאר אחד באותו נושא.

באופן כללי לגבי squidoo ולגבי hub pages - לא כל דבר בקורס נלמד ברמה של “צעד אחר צעד”
באופן כללי, הקורס בנוי בצורה כזו שמרבית התוכן מועבר בצורה מאוד מאוד מפורטת, ולשם כך יצרנו את הסרטונים שמראים שלב אחר שלב כיצד לבנות את האתר על כל פרטיו. יש חלקים מסויימים שאני מפנה לאתרים וממליץ לחקור אותם לבד, חלק מתהליך של לימוד “בריא” הוא גם לימוד עצמי ובכל זאת אני נותן מידע לגבי האתרים וכיוון כללי כיצד לעבוד מולם. מלבד זאת, כשמדובר על קידום האתר, יש המון המון טכניקות וכל אחד יכול לבחור בעצמו את הטכניקות שמתאימות עבורו ולא חייבים את הכל. מדובר על בנייה של לינקים הנכנסים לתוך האתר שלנו, squidoo הוא דוגמה אחת לאתר שמאפשר להקים מעיין בלוג שמפנה לאתר שלנו, תוכל גם לחפש באופן עצמאי בגוגל אתרים המקימים בלוגים חינימיים ולפתוח עוד אתר שמפנה אליך, וזו רק דוגמה אחת.

לגבי מפגשי אימון, ניתן לבוא ולשאול שאלות בנושא הזה ואוכל להרחיב טיפה יותר בהתאם לשאר השאלות והזמן שיש.

לגבי חניכה פרטית, כדאי לפנות לרועי שיברר עבורך אפשרות כזו.

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 17 אפריל 2009 04:02   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  39

בסדר,
תודה

פרופיל