דור שלום,
התחלתי תהליך מול ספקי תוכן (הודים
, בניגוד להמלצתך, אך לא היתה ברירה). תענוג לתקשר איתם, הם זריזים, מקצועיים, מדוייקים, והמאמרים - ללקק את האצבעות. רק ליקוי אחד: צפיפות המילים אינה כנדרש (3%-7%).
ביטוי המפתח שלי (Key Phrase) מורכב משתי מילים, שלכשעצמן מופיעות פעמים רבות במאמרים, ואף משולבות בהם להפליא, אך הביטוי ככללו מופיע מעט מאוד.
כשהם שלחו לי את המוצר המוגמר הם טרחו לבקש ממני פידבק חיובי ב 100%, אם כי ברור היה שעדיין לא עברתי על החומר.
לאחר הבדיקה שעשיתי, חזרתי אליהם עם מחמאות על מקצועיות התחקיר ואיכות הכתיבה, תוך התעקבות על נקודת צפיפות המילים. תגובתם (שלפתע שידרה קור וקשיחות) היתה, שהנושא שלי ספציפי מידי, וקשה לייצר בו את הדרישה הרצויה, ושגם כך הם עבדו על הג’וב הזה זמן רב, ואם אני רוצה להחזיר להם את העבודה לשינויים, הם יאלצו לגבות ממני עוד כסף.
כתבתי להם (בקשיחות מדודה) שתגובתם מאכזבת מעט, שאין בכוונתי לשלם תשלום נוסף על עבודה שהוגדרה בדרישות הראשוניות של הג’וב, ושלצערי לא אוכל לתת פידבק חיובי ב 100%, אם כי אתן פידבק גבוה.
זאת תגובתם:
Good Day,
Just to let you know we have tech group which reviews all are deliverables. We discussed your requirement with them but by repeating the word with that density, decreases the impact of content.
I am not sure why you want the word to get repeated. If you advise it then we could help you or pointed you the right solution.
We understand that you probably want your site to be captured by search engines but would like to tell this is not the criteria by which the search engines work.
We have a team who could help you in prioritising your site over search engines.
Hopes that you understand what we are looking for and probably that was missed out when you raised the requirement. If you could advise the reason we can come back with the best solution.
Waiting to hear from you.
ברור שכל זה לא מבטל את העובדה שהיה עליהם לעמוד בדרישות הפרוייקט למרות שהם חולקים עליהן, אבל בכל זאת - יש להם כאן טענה, והייתי רוצה לשמוע את דעתך.
אני מקווה שהבהרתי את עצמי
תודה
גלי
שלום אורח! אנא בצע