שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מה אני עושה לא בסדר?
פורסם: 20 ינואר 2008 05:14   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  123

תשמעו, משהו כבר נראה לי לא טוב. יש לי קמפיין נחמד מאוד באדוורדס, בידים באמת נמוכים (חלק מהמילים עם מינימום 3 סנט), מילים שהמירו בעבר, קליקים לא חסרים, יש עמוד נחיתה שגורם לאנשים להמשיך הלאה לעמוד המכירה, אבל כאן הכל נעצר. נראה שכל האנשים גזרו את כרטיס האשראי שלהם.
מה אני עושה לא בסדר? למה כולם איבדו את כרטיס האשראי? המצב כבר ממש מציק ואי אפשר להמשיך ככה.
נדב

nadavs

חתימה 

איך לעבור טסט ראשון - Pass your Driving Test - עמוד לאפילייטס.

פרופיל

פורסם: 20 ינואר 2008 15:50   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  546

אתה יכול לתת דוגמא למוצר/מילים/מודעה/עמוד נחיתה?

קח בחשבון שכ-50% מהאנשים לא יעברו לעמוד המכירה (זה נורמלי)…

חתימה 

רן ארוסי
מייסד מכללת קליקים

פרופיל

פורסם: 20 ינואר 2008 17:47   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי נדב,

1. ראשית אני מסכימה עם רן שצריך לבחון את הדף, אולי יש בעיה ביכולת ההמרה שלו, ולא עוברים ממנו הלאה.
2. אם מוצר/מילים המירו בעבר ולפתע אנשים איבדו את הכרטיסים שלהם, צריך לשלול כמה סיבות לכך. אם מדובר במוצר של קליק בנק:
קודם כל, תעשה בעצמך את המסלול מרגע הלחיצה על המודעה שלך עד לדף הרכישה של הוונדור, ותוודא שאתה עובר את 3 הדפים בלי בעיה.
עכשיו תרד לתחתית הדף ותראה אם היוזר שלך מופיע בתחתית הדף. אם לא, סימן שיש מכירות אבל אינך מתוגמל עליהן, ויש בעיה בלינק/בוונדור. (תמחק קוקיז לפני הבדיקה הזו).
3. כמה זמן עבר מאז שהמוצר הפסיק להמיר?
4. האם נתקלת בתחרות קשה בתקופה שהמוצר המיר? והאם יש לך conv track של גוגל בדף הוונדור?

טל

פרופיל

פורסם: 20 ינואר 2008 23:56   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

מסתבר שמישהו מצא את כרטיס האשראי שלו אתמול תוך כדי הכתיבה של הנושא. אבל בכל מקרה:

זה אחד מעמודי הנחיתה (דומה למה שהראתי לך, רן): http://www.great-info-products.com/WaterForGas/index.html
לכל אדגרופ עמוד נחיתה שונה וההבדל בינהם הוא הכותרת והסדר של הצ’קבוקסים.
באנליטיקס דווח לי על 24 מעברים לעמוד הבא לעומת 54 כניסות (אחוז המרה של הדף: 44%).

יש תחרות לא קלה, אבל קליקים לא חסרים ואני מופיע במיקומים טובים. ה-CTR של אתמול היה 4.5%, היום בינתיים 3.5%.
יש לי מעקב המרות של גוגל, אבל אחרי שהוא התחיל לזייף בגדול (דיווח על עשר המרות כשבפועל היו רק 2) התחלתי לחשוד במשהו ועצרתי את הקמפיין. אתמול החזרתי אותו והוא התנהג בסדר ודיווח על המרה אחת.

נדב

nadavs

חתימה 

פרופיל

פורסם: 24 ינואר 2008 04:28   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

הלו? מישהו? משהו? long face

nadavs

חתימה 

פרופיל