שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

בחירת מוצר של קליקבנק
פורסם: 08 אוגוסט 2009 21:33   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  8

רן שלום.
ניסיתי לעלות קמפיין של מוצר שלקחתי מCLICKBANK. גוגל לא אישר לי לשווק את המוצר.לפי דברי גוגל המוצר שלי נוגד את מדיניות הפרסום של גוגל.
ישנם מוצרים כאלה או שאני טועה ?אם כן אז למה קליקבנק מציע מוצרים מהסוג הזה לשיווק?
ישמח לעזרה.

פרופיל

פורסם: 09 אוגוסט 2009 12:30   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

בוקר טוב,

גוגל לא מאשר פרסום מוצרים הקשורים בהימורים, הורדות בלתי חוקיות, פתרונות קסם ועוד למרות שחלקם קיימים בקליק בנק. גוגל אינו מאשר כל פרסום של דבר שאינו חוקי או מעודד פעילות לא-חוקית או בעייתית. כל אתר מגביל את הנושאים שהוא מתיר בקרבו לפי ראות עיניו. יש שיגבילו יותר ויש שיגבילו פחות. בעוד שבמרבית הנושאים יש חפיפה בין גוגל לקליק בנק (למשל, אלימות, גזענות, סמים) יהיו נושאים אחרים שמותרים בקליק בנק אך אסורים בגוגל.

בהצלחה ויום טוב,
טל

פרופיל

פורסם: 24 אוגוסט 2009 19:32   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  19

רן שלום,
לצערי כאשר אני מקיש בקליקבנק מילות חיפוש ממוקדות אני מקבל תוצאות שלא קשורות, יתכן ואני שוגה בתהליך אשמח לקבל עזרה מאחר ויש לי קושי באיתור מוצרים בקליקבנק לאחר איתור נישה.
אני נמצא בשלב הכנה ליצירת קמפיין ראשון ב- Googl AdWords .

בברכה, גיורא גרנות

פרופיל

פורסם: 25 אוגוסט 2009 02:52   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  8

גיורא שלום.
לא לכל מילת חיפוש בקליקבנק תמצא מוצר מתאים.פשוט תנסה לקחת מוצר לפי הקריטריונים שהוגדרו לנו בשיעור ותפתח קמפיין.להזכירך המוצרים שנמצאים בקליקבנק הם מוצרים דיגיטלים בלבד וזה ודאי מצמצם את האפשרויות.הקמפיינים הראשונים שלנו הם לצורך לימודי .
אני בעצמי פתחתי 2 קמפיינים וכבר בראשון קיבלתי 174 קליקים ,כמובן ללא מכירה.העיקר ההתנסות.
לילה הראשון לאחר פתיחתם לא ממש הצלחתי לישון בידיעה שלמחרת אני קם מיליונר..אבל המציאות קצת שונה.
בשיעורים הבאים טל המקסימה תלמד אותנו שיטות שונות לפתיחת קמפיינים יותר מוצלחים.
דרך אגב תוכל למצוא מוצרים לשיווק גם באתר click2sell.eu בקטגורית Marketplace.
מקווה שעזרתי.

פרופיל

פורסם: 25 אוגוסט 2009 03:58   [ התעלם ]   [ # 4 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059
האונסקו אנדריי - 25 אוגוסט 2009 02:52

לילה הראשון לאחר פתיחתם לא ממש הצלחתי לישון בידיעה שלמחרת אני קם מיליונר…

smile
אם הצלחתם להצחיק אותי בשתיים עשרה בלילה אז מה נותר לי להוסיף?
גיורא לגבי החיפוש ב marketplace בקליק בנק, נכון! מנוע החיפוש שם לא מפותח במיוחד ונותן הרבה תוצאות לא קשורות לחלוטין. במילים אחרות “זה לא אתה, זה הם”.

לילה טוב, טל

פרופיל