שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

קמפיין חדש- כמה שאלות
פורסם: 21 ספטמבר 2008 15:40   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  47

שלום,
יצרתי שלושה קמפיינים חדשים, בפעם הראשונה שלי. לא הכל עובד כמו שכתוב בחוברת-יש לי כמה שאלות-
1. הקמפיינים נוצרו לפני כרבע שעה. נתתי פרטי כרטיס אשראי, הקמפיינים ACTIVE. כשאני מחפשת בגוגל לפי מילות המפתח שלי, לא ראיתי את המודעות שלי מופיעות. כמה זמן זה אמור לקחת עד שהן יופיעו?
2. יש לי קמפיין על פתרון טבעי למניעת הרפס. במהלך יצירת הקמפיין, כדי לבדוק כמה כסף להשקיע בקליק נתתי BID של 0.01 דולר כדי למצוא את המינימום הדרוש ל BID, אבל לא קיבלתי בתוצאות שום הודעה על מינימום. כך גם בקמפיינים בנושאים האחרים שיצרתי. לא הבנתי למה זה לא התקבל, בסוף הכנסתי BID של 26 סנט שרירותית.
3. במהלך יצירת הקמפיין, כשהייתי ב-ESTIMATE SEARCH TRAFIC וניסיתי לתת BID על מילות החיפוש של ההרפס קיבלתי ESTIMATE CPC אפס לכל מספר שרשמתי ב- BID. גם ESTIMATE ADD POSITION קיבלתי 0 על כל BID. מה זה אומר? אותו דבר קרה לי גם בקמפיין אחר על הריון. למרות שלשני התחומים יש מספיק קליקים ב- WORD TRACKER.
תודה.

פרופיל

פורסם: 21 ספטמבר 2008 15:41   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר
RankRank

אהה, הקמפיינים התחילו להופיע. שאלות 2 ו-3 עדיין רלוונטיות…

פרופיל

פורסם: 21 ספטמבר 2008 15:49   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank

אני רואה בגוגל שהקמפיין התחיל להופיע, אך אני לא רואה את המודעות של עצמי אם אני מחפשת אותן. זה בטח בגלל שהגדרתי קהל יעד בארהב? אז איך אני יכולה לעשות את הבדיקה של לחיצה על מודעה שלי כדי לראות ששם האפיליאט שלי מופיע מתחת? לשנות לכמה דקות את קהל היעד?

פרופיל

פורסם: 21 ספטמבר 2008 16:16   [ התעלם ]   [ # 3 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  546

ע"מ לראות מודעות כשאת לא באיזור היעד, יש להשתמש בשירות של גוגל שנקרא ad preview tool בכתובת כאן:
https://adwords.google.com/select/AdTargetingPreviewTool

חתימה 

רן ארוסי
מייסד מכללת קליקים

פרופיל

פורסם: 21 ספטמבר 2008 16:28   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank

תודה, אשמח אם תוכל לענות גם על שאלות 2 ו3

פרופיל

פורסם: 22 ספטמבר 2008 14:13   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר
RankRank

היי רן,
ניסיתי לראות את המודעות בלינק שנתת אבל גם שם הן לא מופיעות. מצרפת צילום מסך של הכלי. בתוצאות החיפוש אפשר לראות את עמוד המכירה שאני מקדמת במקום השני, אבל במודעות הממומנות אני לא מופיעה.
מה עושים?
תודה.

תמונות מצורפות
herpes.jpg
פרופיל

פורסם: 23 ספטמבר 2008 14:41   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר
RankRank

היי, עדיין לא הצלחתי לראות את המודעות של עצמי בשום דרך. גם כשניסיתי את העמוד שלך, וגם כששיניתי מקום גיאוגרפי והוספתי את ישראל. איזה מילות מפתח שלי שאני מקישה בגוגל, אני לא רואה את המודעה שלי. בגוגל ADDWORDS אני רואה שיש הרבה הופעות.
איך אוכל לבדוק שהמודעה שלי באמת מסומנת כשלי אם לא אצליח לראות אותה?

פרופיל

פורסם: 25 ספטמבר 2008 13:18   [ התעלם ]   [ # 7 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

שלום ובוקר טוב,

אני מבינה שיש לך התמודדות עם הופעת המודעה שלך. הנה כמה דברים שכדאי שתבדקי:
1. הכנסי לקמפיין שלך ועברי ללשונית מילות מפתח. הצביעי עם העכבר על זכוכית המגדלת שליד כל מילה (רק מילים שבהתאמה מדויקת): ייפתח חלון ויציג כלי שנקרא ad diagnostic tool. תוכלי להגיע אליו גם דרך TOOLS בחשבון שלך, ואולם זוהי דרך קיצור הנקראת בשפת הפורום “הזכוכית מגדלת” smile מה כתוב בחלון? האם המודעה מופיעה/לא מופיעה בהתייחס למילת מפתח זו, אם אינה מופיעה מהן הסיבות, מה ציון האיכות של המודעה שלך וכד’.
2. סיבות אפשריות לחוסר הופעת המודעה: מתחרה בעל כתובת תצוגה זהה לכתובת שלך, אשר דירוג המודעה שלו גבוה משלך. דירוג המודעה קובע גם את מיקומה. דירוג המודעה הנו שקלול של ציון האיכות, CTR, היסטוריית המפרסם והביד המקסימלי שלך. כך שכדי לעקוף את המתחרה עלייך לשפר את דירוגה, כלומר לשפר אחד או יותר מהמשתנים הללו: להעלות את הביד או לשפר ציון איכות, בתור התחלה. אני מציעה כמובן לשפר איכות ולא להעלות ביד!
איכות פירושה רלוונטיות (קשר הדוק) בין מילת המפתח, המודעה (ובמיוחד הכותרת שלה) ווכן דף הנחיתה. הנושא נלמד לעומק בשיעורים, אינך חייבת להבין את כולו על רגל אחת.
3. ייתכן ואינך מופיעה מכיון שציון האיכות נמוך מדי והביד אינו גבוה מספיק כדי לפצות על ציון האיכות הנמוך. גם כאן אני מציעה לשפר איכות ולא ביד.
4. הכוונה גיאוגרפית: אני מניחה שבחרת בארה"ב, אנא שימי לב שגם הגדרת שפה בהתאם (אנגלית).
5. אם התקציב היומי שלך נמוך ו/או הביד לקליק נמוך, יש מצב שהמודעה שלך מופיעה, אבל לעיתים רחוקות. ולכן את רואה שנרשמות הופעות למודעה, אך אינך רואה אותה בפועל בכל פעם שאת בודקת בדף התצוגה adwords preview tool
6. הופעות שנרשמות למודעה ייתכן ומקורן ברשת התוכן, שם הדירוג שלך מספיק גבוה כדי להופיע, אך ברשת החיפוש אינו גבוה מספיק ולכן אינך רואה את מהודעה שלך בגוגל, מאחר והיא אינה מופיעה שם אלא ברשת התוכן (אתרים שונים שהנם שותפי גוגל).

הרבה הצלחה ושנה טובה,
טל

פרופיל

פורסם: 25 ספטמבר 2008 16:08   [ התעלם ]   [ # 8 ]
חבר
RankRank

תודה טל על התשובה המפורטת.
כן, אני רואה באמת שה-QUALITY SCORE שלי הוא POOR.
גם כתוב שמילות המפתח שלי לא כל כך רלוונטיות, אם כי לי הן נראות רלוונטיות מאד. העלתי קצת את ה- BID ואת התקציב היומי.
אני רואה שזה תהליך איטי של ניסוי וטעייה ואין לי מה לצפות להיות טובה בזה כבר בהתחלה.

פרופיל

פורסם: 25 ספטמבר 2008 16:10   [ התעלם ]   [ # 9 ]
חבר
RankRank

עוד שאלה קטנה- הכנסתי הרבה מילות מפתח. חלק רלוונטיות יותר חלק פחות. האם העובדה שיש לי גם מילים פחות רלוונטיות מורידה לי את QUALITY SCORE
לכל הקמפיין?

פרופיל

פורסם: 02 אוקטובר 2008 23:54   [ התעלם ]   [ # 10 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  534

היי.
QS נקבע PER מילה - כלומר ההתאמה של המילה למודעה ולעמוד הנחיתה - כך שלכמות המילים שיש לך אין משמעות על ה QS עד כמה שאני יודע.

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל