שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

סוג המוצרים שניתן לשווק במסגרת הקורס
פורסם: 09 מאי 2010 13:22   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  20

רן שלום.
אני רוצה לברר את נושא סוג המוצרים שניתן לשווק במסגרת הקורס. במתכונת הקודמת של הקורס, התמקדו במוצרי CLICKBANK (מדריכים של HOW TOוכו). לאחר השינוי, האם כשאני מתמקד בנישה ובוחר מוצרים בתוכה, עלי להתמקד במוצרים מסוג זה, או בכל מוצר כולל מוצרים פיזיים (למשל רכב, מחשב וכו)?
תודה רבה,
דורי

פרופיל

פורסם: 10 מאי 2010 07:05   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  186

השאלה קצת לא ברורה…
בכל מקרה.. הקורס של שותפים עדיין לא מוכן כך שכולנו מחכים לראות מה הוא ה"דבר הבא” על פי רן…

בהצלחה

חתימה 

מגנטים לאירועים
לימוד קלידים , גיטרה , תופים , דרבוקה , פסנתר אונליין חינם
לימוד פוטושופ וצילום אונליין חינם

פרופיל

פורסם: 10 מאי 2010 13:13   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank

חן, תודה על התשובה.
לטעמי השאלה ברורה. הקורס הקודם התבסס על מוצרי תוכנה (מדריכי HOW TO וכו)וכוון ל-CLICKBANK. חיפוש הנישות ע"י התלמידים התמקד הנישות המכילות מוצרי תוכנה אלה. אני בסה"כ מנסה להבין אם דבר זה חוזר על עצמו גם במתכונת החדשה של הקורס או שניתן לחפש נישות שמוכרות מוצרים מתרופות הומאופטיות ועד אופניים, למשל?
תודה,
דורי

פרופיל

פורסם: 10 מאי 2010 17:25   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

ממה שאני הבנתי אתה נגעת בול בנקודת המהפך…
פעם היית חושב על לעשות “מכה” ממוצר מסויים..
מילות מפתח נכונות + נישה נכונה = בוםםםםם
כיום אתה מקים עסק אינטרנטי שיחזיק לאורך זמן.....
נגיד שאתה בוחר להקים עסק של “גידול חסה בשטחים”
אתה בונה אתר נחמד על גידול החסה בשטחים…
עם מאמרים על גידול חסה בשטחים…
משלב כמה פרסומות אדסנס (במקרים מסוימים)
משלב לינקים לשותפים....
משלב “חסה מהשטחים” שאותה אתה מוכר באיביי
משלב רשימת דיוור על חסה בשטחים שמקבלת אליה כל מי שרכש מוצר מאיביי או מהשותפים כך שיהיה לו הזדמנות לקשר ארוך איתך ולרכוש עוד “חסות טעימות מהשטחים”
ולשם אתה צריך להביא טראפיק בכל מיני שיטות… אם אתה עני ומסכן (רק התחלת ואתה עדיין על באדג’ט של 100-2000 ש"ח חודשי אז אתה עושה SEO = המון זמן, קצת עלויות…
ואם אתה רן ארוסי (תקציב פרסום של חצי מליון ש"ח ליום + ווילה בסביון שממושכנת לגוגל… {בצחוק רן}wink אז אתה מפרסם באדוורדס ובממומנים למיניהם ובוםםםם מביא אלפי אנשים ביום לאתר ומתחיל להזיז את העסק…
בהצלחה..

חתימה 

מגנטים לאירועים

פרופיל

פורסם: 10 מאי 2010 21:03   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר חדש
Rank

חן,
קודם כל תודה רבה, זאת אמנם לא תשובה מרן ארוסי, אך היא חופפת את ההבנות שלי את השינוי. (אגב, לא הייתי במפגש, שנערך בקליקים והסביר אותו). המשמעות המעשית של מה שאתה אומר היא, שהרשמה לקורס ADWARDS הישן בלבד (כפי שאני עשיתי), לפני השינוי הייתה מעשית, והפסיקה להיות מעשית אחריו. במילים אחרות, בהשקעה גדולה סביב אתר שעניינו נישה או קבוצת מוצרים אחת, יש סיכון גדול מדי להפסד ומעט הזדמנויות לרווח, אם הפעילות השיווקית הקשורה אליו היא סביב ADWARDS בלבד. תקן אותי אם אני טועה.
תודה רבה,
דורי

פרופיל

פורסם: 11 מאי 2010 01:41   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

אני קצת מתקשה להבין אותך…
מה נקרא הפסד? או סיכון להפסד? זה לא עסק שאתה משקיע בו אלפי שקלים. אתה משקיע זמן (ואני לא מזלזל ח"ו בזמן שלך אבל עדיין גם אם יצא לך מזה 100 ש"ח הכנסה פאסיבית חודשית, אצלנו המרוקאים אומרים בראכה...)
אתה פשוט יכול להרוויח יותר מכל מיני דברים מסביב, כמו EBAY ושותפים וכו’

אם השאלה שלך זה האם לרכוש את כל חבילת הקורסים… אז אני אענה לך שאני רכשתי ואני מרוצה… ואם אתה טיפוס שמתמיד ומשקיע אני מאמין שגם אתה תהיה מרוצה....

אם התכוונת לשאלה אחרת אז עמך הסליחה.. אנא הסבר את עצמך כדי שנוכל להבין…

חתימה 

מגנטים לאירועים

פרופיל

פורסם: 11 מאי 2010 03:00   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר חדש
Rank

חן הי,
ראשית, שוב תודה על התשובה. אני שמח על הדיאלוג הזה כי הוא עוזר לי להבין יותר טוב את ההקשר של הדברים ואני מודה שאת הרוב, אני מצליח רק לגרד מלמעלה. הכוונה בדברי הייתה, שבמצב הקודם, אי הצורך בהקמת אתר, לפני השימוש בפרסום ב-GOOGLE, יצר מצב שניתן לומר עליו בהגזמה EASY COME EASY GO - ז"א אם קמפיין לא הצליח אז קל יותר לעבור לקמפיין הבא. בניגוד לכך, לאחר השינוי, אם השקעת זמן מאמץ וכסף בבניית אתר המכוון לתחום או נישה ספציפים, מתוך מטרה להרוויח מימנו אך ורק באמצעות מה שאתה קורא “[לעשות “מכה” ממוצר מסויים..מילות מפתח נכונות + נישה נכונה = בוםםםםם]” או מה שאני הבנתי כדבר שקרה כשמישהו הצליח להרוויח יפה בתחום ה-ADWARDS - אתה יכול להיות בבעיה. זאת בגלל שתמיד יש סיכוי שהקמפיין שלך ייכשל בסופו של דבר (בודאי כשאתה תלמיד), לאחר שהשקעת כל כך הרבה במחקר נישה, בניית אתר, תחזוקה של אתר וכו’. הגמישות לעבור בקלות לנישה או למוצר הבא, היא פחותה במידה רבה, בגלל ההשקעה הנדרשת במחקר שוק ובבניית אתר. אגב, ההשקעה הנוספת בבניית האתר מדגישה את הצורך במחקר שוק שיטתי, כי כישלון במחקר (למשל בחירה בנישה שאין בה מספיק מוצרים שניתן לשווק) יפגע ביכולת להרוויח מן האתר. אם אתה רציני בעסק, זה אומר שההשקעה בבחירת הנישה הנכונה ובבחירת המוצרים הנכונים היא הדבר הכי חשוב, משום שכל מה שתעשה אחרכך יהיה מבוסס על בחירה זאת ואם היא לא תהיה טובה מספיק, כל מה שיבנה על פיה לא יהיה טוב מספיק ובסופו של דבר תאלץ לחזור על כל תהליך מא’ ועד ת’. זה נכון לכולם, אבל אם אתה משתמש רק ב-ADWARDS אתה עשוי למצוא את עצמך עם הוצאות על פרסום מודעות עם TURNOVER לא מוצלח ובנוסף עם אתר שהוצאת עליו הרבה זמן וכסף שלא מרוויח בשום דרך אחרת. לכן, אני מסכים איתך, שבמצב זה עדיף ללמוד ולהשתמש בכל הדרכים שבהן ניתן להרוויח מאתר. נדמה לי גם שעדיף להתחיל להרוויח מאתר ע"י שימוש ב-ADSENS וברשימות דיוור. מה דעתך?
אני מקווה שעכשיו אני יותר מובן.
תודה,
דורי

פרופיל

פורסם: 11 מאי 2010 12:36   [ התעלם ]   [ # 7 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

כן עכשיו אתה הרבה יותר מובן…
זה באמת מה שאני עושה כרגע…
אבל עדיין אני יודע שיש אנשים שמרימים אתר אך ורק בשביל קמפיין ממומן וזה לא צריך להיות “השקעה מטורפת”
יש כל מיני דרכים לקיצורי דרך. בכל מקרה לקמפיין מוצלח , גם בתקופת ה"בום" היית צריך לבנות דף נחיתה ולקשר מאמרים כדי להעלות את הQS אז כיום אתה מוסיף לזה פרייבסי פוליסי ודיסקליימר ושלום על ישראל…
אבל עדיין, אני לא משתמש כרגע בממומנים לקמפיינים עד שיהיה לי תקציב במיוחד בשביל ממומנים.
(למרות שבממומנים בפייסבוק, זה המקום היחיד שאפשר לעשות דיירקט לינקינג והQS לא מעניין אף אחד… תחשוב על זה… ואם אתה משתמש בזה אז בעדינות ואל תמכור דברים כי אנשים בדרך כלל לא קונים בפייסבוק אבל אני עשיתי קופה נחמדה מקמפיין לידים)

חתימה 

מגנטים לאירועים

פרופיל