חחחחחחחחחח
מצד אחד הוא אומר שכל המידע והספרים והקורסים לא שווים כלום, מצד שני הוא אומר לנו לעלות עם רעיון חדש אז לא נראה לי שהוא מבין את עצמו…
על פניו הנושא מעניין, יש לא מעט אתרים בעולם שמוכרים זבל אבל בגדול, אני לא רואה את עצמי מתקדם בתחום ללא הקורסים בווידיאו או הספרים שקראתי בתחילת הדרך…
לא כל ספר חייב להיות למתחילים, יש ספרים ידידותיים למתחילים שעושים את צעדיהם הראשונים בתחום ומכירים לראשונה את הדרכים לעשיית כסף באינטרנט ויש ספרים לאנשים יותר מתקדמים עם כלים ושיטות מתקדמות יותר בתחום בו הם עוסקים שכבר יש להם את הידע הבסיסי ומילון המונחים של התחום בראש…
נראה לי שזה סתם בנאדם מתוסכל שקנה ספר בכמה מאות שקלים שאמרו לו שהשיטה המוצגת בספר תביא לו מליונים…
הוא לא הבין שהשיטה המוצגת בספר אכן עובדת (זה שבעל הספר מרוויח מליונים אין לדעת) אבל סביר להניח שאם השיטה משוכתבת ממקורות אחרים הידועים באינטרנט הרי שסביר להניח שבקרוב המקרים השיטה היא אמיתית ואפשרית, רק שהוא לא הבין שגם מסע של אלף מייל מתחיל בצעד אחד קטן
הדוגמה הכי טובה היא רשימת הדיוור, וזה גם טיפ לתלמידי מכללת קליקים שעברו לא מזמן קורס לרשימת דיוור…
אל תצפו שאפילו עם 500 אנשים ברשימה שלכם אתם תצליחו למכור ולשווק מוצרים, מעבר לאומנות הכתיבה השיווקית והמייל השיווקי, אתם צריכים ליצור סוג של יחסים עם הלקוחות שלכם ומוניטין חיובי לעצמכם, רק אז תקנו את האמון של הלקוחות שלכם והמכירות יתחילו לזרום… כמובן שצריך תמיד להגדיל את הרשימה כי אף פעם לא תגיעו למספיק אנשים שבאמת קונים מוצרים ברשת! יש מיליונים!
אחלה נושא, עשה לי את הערב…