אני לא יודע בידיוק מה העניין אבל אני יספר לך איך זה יתגלגל
בהתחלה עשיתי את הקמפיין והייתי לא רלוונטי (בדיעבד) כל כך בגלל חוסר הניסיון
והם עשו דיסאפרוב אחרי כמה זמן בגלל CTR נמוך
בניתי קמפיין חדש יותר ממוקד ורלוונטי עם מילות שלילה- מה שראית בכיתה
ואותו בכלל לא הצלחתי להעלות...וידעתי שהוא בהרבה יותר טוב מהראשון(דיברתי איתך אז בפרום לגביו..) ברגע שכן הצלחתי להעלות אותו, הוא קיבל צפיות וקליקים בצורה יפה במשך יום\מספר שעות.... עם CTR סבבה ואז גוגל העלו את הביד ל 10 דולר על כל ביטוי שקיבל צפיה בזמן הקצר שהוא כן עבד...אפילו צפייה 1 במשך הזמן שהם הריצו אותו...וכל המודעות ניהיו POOR שקיבלו צפייה אחת או בכלל בעוד שהם כן היו רלוונטיות יחסית למה שהכרתי לפני השיעור האחרון והמודעה לא ממש הייתה פעילה כי ביטלו לי את כל המילות מפתח הכל רלוונטיות וטובות ולא הבנתי למה…
אתמול אחרי השיעור חזרתי הביתה ועשיתי 2 קבוצות של ad group בקמפיין חדש על אותו המוצר
עם 10-15 ביטויים לכל אחת X3 ובצורה רלוונטית מאוד עם התאמה להכל שהם טריגר לחיפוש גם כן כמו שהסברת
אבל עדיין גוגל העמיד לי רף של 10 דולר מלכתחילה ושולל אותי לא משנה מה המודעה ולא משנה מהם מילות המפתח....אני לא יודע בידיוק מה הסיבה אבל אני יודע שאני ממוקד ורלוונטי=תואם למודעה=תועם לעמוד המכירה
בנוסף המילת מפתח שלקחתי היא מילה שיש לה מספר לא מבוטל של חיפושים
ככה שכשהם כותבים לי בזכוכית מגדלת
Ad showing? No
The keyword phrase you’ve entered has a low search volume and isn’t showing any of your ads.
If more users start searching for your keyword, your ad will begin to show. You don’t need to do anything.
Poor
וטענות בסגנון הזה
Minimum bid: $10.00
על כל הביטויים שהכנסתי הרלוונטיים
כמו הדוגמא שעשית בכיתה
Groom wedding .....שבועות, וכו’
קיצר יש סיבה שגוגל שולל אותי וזה בטוח לא בגלל המודעה\ביטויים\דף מכירה הפעם....אני מלכתחילה מוגבל
מה את חושבת? מישהו?
לא נותנים לי צ’אנס על הקמפיין הזה בכלל
יש עודאחד שעובד ואני צריך לשבת לסדר אותו גם אבל איתו לפחות לא שללו אותי בכלל אפילו שלא הייתי הכי רלוונטי שבעולם
שאלה שניה: אם בדף מכירה של המוצר(לא עם הבעיה הזאת אחד אחר)
יש כניסה פנימה רק אחרי הכנסת שם ואימייל , הכנסתי שם ואימייל שלי כדי לבדוק איך זה מתגלגל ובאימיילים שאני מקבל אמנם יש קישור לדף המכירה\ או לאתר אבל לא ניראה לי שעל “השם שלי” כאפילייט...זה הגיוני..?
שכאילו כל המשווקים עושים עבודה שחורה מכניסים לבעל המוצר אנשים לרשימות דיוור כבדרך אגב ולא מתוגמלים לכניסה מאוחרת??
כי אם כן אני יזרוק את המוצר הזה…
שלום אורח! אנא בצע