הי טל,
מה שלומך??
אנחנו מתגעגעים אלייך! (אני לפחות
)
טוב, אז היום אני פונה אלייך כי כבר הייתי באיזה 3 צ’אטים עם גוגל, ולא הצלחתי לקבל תשובה נורמלית. אולי את תצליחי לעזור לי…
אז ככה:
1) קודם כל נוכחתי לדעת שברוב האתרים אי אפשר לבחור דפים ספציפיים, אלא רק את הדומיין עצמו (מקסימום לבחור בתתי נושאים בתוך אותו דומיין). הבעיה היא שבנוסף, נראה שאי אפשר לשלול דפים מסויימים, כי בחלון הזנת ה"רשימה השחורה” של האתרים/דפים- גוגל לא מקבל URLs עם כמה תתי פולדרים למשל: Bazuka.com/info/products. שזה מאד מאד בעייתי.
יש לי למשל דו"ח שמראה לי 127 הופעות באתר אחד בלבד לגבי יום מסויים:
7 מההופעות היו בדף רלוונטי וקיבלו קליק אחד.
120 היו בדף לא רלוונטי בכלל ולא קיבלו אף קליק!
רציתי לבטל את הדף הלא רלוונטי, אבל גוגל לא נתן לי כי ה- URL היה ארוך מדיי. בנוסף גם לא מצאתי קשר בין המודעה שלי לבין הדף הלא רלוונטי- לחלוטין~! מה את היית עושה במצב כזה?
האם היית מוותרת על הדומיין?! נראה לי לא נכון ולא הגיוני. בעיקר עם יש לך שם דפים ממירים.
2) הדו"ח של גוגל נותן לי לפעמים URLs מעפנים של דפים: הוא לא מסיים לכתוב אותם אלא מוסיף “....” בסוף ה- URL. איך אני אמור לאכול את זה?!
(*אחרי הצ’אטים המתישים עם גוגל אני פשוט מנסה “לבלוע” אבל זה נתקע לי בגרון!)
3) בהקשר לשאלה 1- את אותו דו"ח על אותו קמפיין (קבוצת מודעות אחת) השוויתי עם הסטטיסטיקה של ADWORD וראיתי ששם על אותו קמפיין ובאותו היום היו לי 1,337 הופעות!!!!
דיברתי על זה עם גוגל אבל אמרו לי לחכות כמה שעות.
חכיתי 3 ימים (!) ואז הרצתי שוב את אותו הדו"ח על אותו הקמפיין לאותו יום, ועדיין.... רק 127 הופעות (ובדומיין אחד בלבד).
האם נתקלת בתופעה? האם יש לך איזשהו הסבר הגיוני לה? אף אחד בצאט של גוגל לא ידע לתת לי תשובה מספקת על זה.
מחכה לשמוע ממך,
אסף
שלום אורח! אנא בצע