שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

1 מתוך 2
1
שאלה טכנית בנושא שווקים בebay
פורסם: 08 דצמבר 2009 06:53   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  37

אם פרסמתי מוצר למכירה בebay.com אזי המוצר יופיע למכירה בכל השווקים הקיימים באייבי ? (למשל איבי של גרמניה צרפת אנגליה ארה"ב וכו’wink? ואם הוא יופיע למכירה בכולם, אזי כל אחד מהשווקים יכול לקנות אותו? אם כן, מה ההבדל באיזה שוק של איביי אני מפרסם את המוצר? , אם לא כיצד ניתן להציג מוצר למכירה באופן גלובלי אם בכלל? במידה ופרסום למכירה בebay.com יאפשר קניה רק לשוק ארה"ב , אזי אם ברצוני לפרסם נניח בצרפת אך אין לי אך איני יודע צרפתית , מה עלי לעשות וכיצד אוכל לפרסם את המוצר למרות זאת?

סליחה אם חפרתי ,
תודה רבה לעוזרים,
ושיהיה המשך שבוע נעים.

פרופיל

פורסם: 08 דצמבר 2009 08:09   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

היי,
כאשר אתה מפרסם ב ebay.com , המוצר שלך יוצג ב ebay.com .
אם אתה מפרסם ב ebay.de, המוצר שלך יוצג ב ebay.de.

בנוסף, אם פרסמת מוצר ב ebay.co.uk למשל, ומישהו חיפש ב ebay.com את המוצר שלך,
וב ebay.com אין היצע גדול מהמוצר, המוצר שלך יופיע בתחתית הדף תחת כותרת
של אינטרנשיונל.
(לא ממליץ להסתמך על חשיפה מסוג זה, זה עובד רק על מוצרים שאין להם היצע ב ebay.).

נקודה חשובה: אתה צריך לדעת שבכל אתר איביי שונה, ישנם תנאים שונים וכמו כן תמחור עמלות שונה (חשוב לפני שאתה מתמחר את המוצר).
בנוסף, תבין שברגע שאתה מפרסם ב ebay.com אתה לא מפרסם רק לשוק האמריקאי כיוון שהמון אנשים מכל העולם נכנסים ל ebay.com ("אתר הדגל"), ולכן החשיפה שלך עולמית.
ברגע שאתה מפרסם ב ebay.fr למשל, אתה חושף את המוצר לשוק הצרפתי בלבד, ולכן עלייך לדעת מה הביקושים הקיימים בשוק הצרפתי.

לגביי העלאת מוצרים באתרי איביי אחרים (מלבד com), אתה יכול להעזר בתרגום של Google על מנת להבין את הממשק (לרוב, בכל אתרי איביי הממשק די דומה, ולכן אם אתה מכיר היטב את הממשק באנגלית, תוכל לזהות לאן מוביל כל קישור).

לגביי עמוד המכירה בשפת האם של האתר:
ההמלצה שלי היא לשלב בין שפת האם של האתר (למשל גרמנית) עם אנגלית.
זאת אומרת - הכותרת (חשוב!) בגרמנית!
משפטים שיווקיים (גם וגם, עדיף גרמנית).
תיאור המוצר (או גרמנית או אנגלית, פשוט יותר באנגלית).
תנאים והגבלות (תשלום, משלוחים, החזרות וכו’wink - באנגלית!.
“נא צרו עמי קשר לכל שאלה באנגלית בבקשה” (באנגלית בסוף עמוד המכירה).

אז איך עושים את זה:
לגביי האנגלית אין מה להוסיף מילים - בדיוק כמו בעמוד מכירה ב com.
לגביי שפת האם של האתר (למשל גרמנית) - בצע מחקר שוק קטן על המוצר שאתה רוצה להעלות, ושמור במועדפים עמודי מכירה שנראים לך טובים מבחינה ויזואלית.
לאחר מכן, תרגם בעזרת google משפטים נפרדים מגרמנית לאנגלית והבן מה המשמעות של כל משפט. אם המשמעות של אותו משפט תקפה לגבייך, או יותר נכון לגביי המוצר:
Cut & Paste.

חשוב! אסור להעתיק עמודי מכירה באיביי!!! שים לב שאתה מעתיק משפטים נפרדים בגרמנית (למשל) מעמודי מכירה שונים - מסדר אותם בסדר הנכון (וההגיוני) ויוצר עמוד מכירה “חדש”. 

בהצלחה…

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל

פורסם: 08 דצמבר 2009 13:58   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank

ווואו תודה על התשובה המפורטת smile אז בהנחה ויש לי היצע גדול ב-ebay.com העדיפות היא לפרסם את זה במקומות אחרים?

עכשיו ראיתי שאיביי נתנו אפשרות לחשוף מוצר בשתי קטגוריות האם זאת אופציה ממולצת כאשר מעלים מכירה?

ולגבי כותרות איך ניתן לעשות כותרות אוניברסליות כאלה שבחיפוש פשוט של משהו דומה המוצר שלי יופיע ראשון? יש איזו שיטה? או שזה לא כלכך משנה?

ושאלה אחרונה
העליתי מכירה ראשונה , תוכל לתת לי ביקורת עליה? הערות מענות טענות הצעות ושיפור וכיוב’?

הנה הלינק למכירה הראשונה שלי :

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220522905071&ssPageName=STRK:MESELX:IT

שוב תודה ,
שיהיה שבוע נעים.

פרופיל

פורסם: 11 דצמבר 2009 04:07   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  456

אתה מוכר מוצר מזוייף???? (ללא זכויות...) אני מנחש לפי התמונה והמחיר.... !Warning

למכור מוצר ב2 קטגוריות נראה לי הגיוני רק כאשר הוא יחודי ולא אם יש לך נוספים למכור.
העלות של 2 קטגוריות זהה לפרסום 2 מוצרים.
אבל ניתן לרכוש רק אחד.
ההיגיון הוא שאם הוא יחודי אתה נותן לו יותר חשיפה ואולי זה יעלה את המכיר (בגלל עוד bidים)

סתם משתף לגבי ebay.com, שם קיבלתי bidים בינתיים מ: (על מוצר אחד, כפולים מייצגים קונים שונים)
Portugal
Bulgaria
Portugal
Spain
Brazil
Brazil
Bosnia and Herzegovina

חתימה 

SEMMonitor.com - כלי מחקר מתחרים בארץ

יומו של משווק - קידום אתרים ושיווק אינטרנט לסוגיו כולל שיווק שותפים.

קורס חינם “מחזון לרווח ראשון” באתר, ליווי צעד אחד צעד!מתחרים בארץ

פרופיל

פורסם: 11 דצמבר 2009 07:53   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank

אופיר לא הבנתי את הקטע של המזוייף ... יש לי משחק מקורי בבית לא פתחתי אותו בכלל ...ואני רוצה למכור אותו כי אין לי מה לעשות בו… מזוייף הוא לא הוא באריזה מקורית ואורגינלית , שאלתי איפה כדאי לפרסם באתר הדגל , בשוק הצרפתי וכו’ , לא אם כדאי לפרסם בשתי מקומות כי אם אני מפרסם בשתי מקומות מוצר אחד , ומציעים בשתי המקומות הצעות אני בבעיה . ד’א מזאת אומרת אני מנחש לפי התמונה והמחיר , את המחיר אני קבעתי , את התמונה אני צילמתי בבית אשמח אם תסביר לי למה אתה חושב ככה, ולגבי השתי קטגוריות תודה על ההסבר. אודה לך אם תוכל גם לתת נקודות לשיפור בנושא המכירה שהעלאתי אין לי מושג מה לא טוב בה… אשמח אם תוכל להסביר לי בבקשה .

פרופיל

פורסם: 11 דצמבר 2009 08:03   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

לפי מה שאתה מתאר מבחינתך זה פריט יחודי, כי יש לך אחד בלבד, אז כמובן שתעדיף 2 קטגוריות כי אתה לא יכול למכור 2.

אני התעניינתי בלמכור משחקים.
יש המון ספקים סינים (למרות שאני גם יכול) שמספקים מוצר בדיוק כמו במתמונה שלך.
משחק עם אריזה מודפסת סטנדרטית.
בדר"כ משחקים מקוריים באים באריזה גדולה יותר עם חומר נלווה ובגלל זה צצה בי הדאגה ובנוסף אני יודע שמקוריים (בערוצי ההפצה עם הזכויות) גם בכמויות לא יעלו לך פחות מ $10 ...
אני מודה שאני פחות מכיר משחקי קונסולות וזה יכול היה להיות יהיר מצידי השיפוט על פי האריזה.

חתימה 

פרופיל

פורסם: 11 דצמבר 2009 08:05   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

לגבי המכירה מה לגבי תמונות מהמשחק? וקצת עיצוב
אולי לשבור את הטקסט הארוך של התאור לשורות שיזרום יותר עם שאר המכירה

חתימה 

פרופיל

פורסם: 11 דצמבר 2009 08:12   [ התעלם ]   [ # 7 ]
חבר
RankRank

משחקי מחשב באים אכן היום באריזות יותר גדולות (קופסאות די גדולות) בתוכם אביזרים נלווים ולאחר מכן את המשחק בקופסא כמו שמוצגת אצלי ובתוכו הדיסק. זה לגבי היום ידידי אל תשכח שזה משחק קונסולה ולא מחשב ושהוא ישן מאד (לקונסולת PS2 והמשחק עצמו יצא באיזה 2002) עכשיו המשחק הוא באריזה כמו בתמונה והוא עטוף שקית כזאת (כמו של דברים חדשים שלא פתחו) כי קיבלתי אותו במתנה לאיזה יומלדת אבל לא פתחתי אותו אף פעם , וכן אני יודע שאני מוכר בהפסד כי בארץ אפילו אפשר למכור את זה ב-50 שקל. אבל אני עושה את זה כמכירה ראשונה יותר בשביל הפידבק מאשר בשביל הכסף. המוצר נראה בדיוק כפי שבתמונה . 1 ל1 , קופסא עטופה שבתוכה דיסק, ככה קיבלתי אותו וככה אני מוכר אותו. תסתכל על אחרים בקטגוריה שמוכרים משחקים חדשים בקונסוליה שהם ישנים , אך חדשים ולא משומשים לא תראה את האריזות הגדולות שאתה מדבר עליהם בדר"כ. מעבר לכך ישנם הערות נוספות לדעתך שאוכל לשפר? ומה את מייעץ לי לעשות עם התמונה\המוצר\ עם הבעיה שהצגת לעיל? כי אם אתה מודאג מזה אני מאמין שגם אחרים, וזה יכול לגרום להעדר מכירות דבר שאינני חפץ לכן אשמח על כל ייעוץ לשיפור ושימור. תודה מראש
וסופ"ש נעים.

פרופיל

פורסם: 11 דצמבר 2009 08:49   [ התעלם ]   [ # 8 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

סתם דוגמא משום מקום - power seller לא חקרתי אותו
http://cgi.ebay.com/I68-TOUCH-SCREEN-UNLOCKED-PHONE-CELL-I9-AT-T-T-MOBILE_W0QQitemZ220510627936QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item3357752860#ht_5262wt_940
דבר ראשון שם מוצר
ואז תמונות!
קצת תאור
טקסט שיווקי
החלקים של payment shipping tos about us מאוד בולטים, אני חושב שזה חשוב כי לי זה נוח ובכלליות אנשים לא באמת קוראים רוב הזמן הם עושים scanning למה שהם מחפשים
אני צריך להוסיף about us נשמע אמין

אני חושב שאו שתראה את התמונה של כולם כתמונה הראשית (ה offical) או שתכניס הרבה תמונות כדי שזה יהיה ברור מכל הכיוונים שהמוצר שלך בסדר…

בכלליות הצורת צילום שלך מזכירה משומש/לא מקצועי… כי אתה מצלם ניילון ואף אחד לא מראה ניילון כסימן למוצר חדש… אני מקווה שאתה מבין אותי.

אני חושב שהטקסט שלך צריך ריווח ופישוט, תחשוב scanning, אני לא רוצה לקרוא אני רוצה למצא בברור מה שרלוונטי
ב Shipment יש לך ת’כלס 3 אפשרויות משלוח
תן לי בפשטות למצא ולראות
1. usa std
2. internation std
3. international Expedited
עם מחיר וזמן מעומד או משהו
תזיז את שאר הטקסט לא בטוח שבא לי לקרוא אותו.

“No responsibility is guaranteed for item loss due to wrong or undeliverable address.”
זה כל כך חשוב לך לכתוב במפורש?
ועוד פעם שניה:
“**(Please make sure that you write the correct delivery address).”

זה צריך קצת gramer:
“I send to the Worldwide within 2 business days after the payment paid in full and cleared.”

אני הייתי משאיל מהדוגמא:
“All packages will be shipped within 1-2 buisness day after receive payment .”
או במקום 1-2 ימים, 48 שעות.

הירוק לי אישית קצת מציק
וזה שהכל לבן.

“Please contact me for any issues that may be raised prior leaving any feedback.”
“Please contact me for any issues that may be raised prior *to* leaving any feedback.”
ומשהו עם may be raised לא נשמע לי 100%

“The Purchaser(buyer) can return the item 7 days after he received it and I will back him the money.”
אנגלית קשה שפה?

אם קשה לך עם קטעים תנסה להשאיל או לשלב ....

סורי שזה יצא בטח אוסף קשקושים רנדומלי מקווה שעזרתי במשהו ולא נגעתי בנקודות רגישות
בשעות כאלה אני שומר את זכות ההכחשה !

חתימה 

פרופיל

פורסם: 11 דצמבר 2009 08:51   [ התעלם ]   [ # 9 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

המערכת פורומים הזאת מתחילה לעצבן אותי!!!!!!!!!!! אאאאאאהההההההההה.

חתימה 

פרופיל

פורסם: 11 דצמבר 2009 16:28   [ התעלם ]   [ # 10 ]
חבר
RankRank

קודם כל תודה רבה על הסיקור המהיר , דבר שני אני בכלל לא יודע איך אני מכניס תמונות שהעלאתי לIMAGESHACK לתוך EBAY, דבר שלישי , אין לי מושג איך להכניס ולעצב רקע כמו שהPOWERSELLER עשה שם , אני ישמח ללמוד איך עושים כזה דבר אבל לי בהחלט אין מושג, לגבי התמונה מה אני כן יכול לעשות על מנת להוכיח שזה חדש? ושאלה אחרונה, מה אני בתור בנאדם אחד יכול לכתוב על ABOUT US, אני לא ספק לא יצרן ואין לי חברה, אני בסה"כ מישהו שבא למכור משהו מהבית .

שוב תודה רבה על העזרה ,
ושיהיה סופ"ש נעים

פרופיל

פורסם: 11 דצמבר 2009 17:07   [ התעלם ]   [ # 11 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

כדי להוסיף תמונה, במצב html אתה צריך להוסיף שורה כמו:
<"img scr="http://imageshack.com/something<
את הכתובת בתוך המרכאות אתה אמור לקבל מהשירות אירוח תמונות

עיצוב מסביב זה גם תמונות אבל בצורה יותר מורכבת
אפשר לעשות רקעים חלקים/תמונה במקום… (יותר קל)

אפשר או להשתמש בתוכנה לעיצוב ואז להעתיק את התוצאה כ html
או ללמוד לכתוב html/css
ראיתי שהרבה מוכרים גדולים עושים אתר (יכול להיות שהוא לא קיים פומבית וכו’wink ופשוט מעתיקים את כל הקוד שלו לתוך המוצר ואז יש לך דף מעוצב ממש טוב ובקצת עבודה לכל פריט חדש כי החנות משמשת אותך ככלי אוטומטי לייצירת ה html בלבד.
כלומר אפשר להתקין במחשב שלך אתר מכירות סתם למלא מוצרים ואת עמוד המוצר להעתיק לאי ביי כתאור מכירה. (או להשתמש באיזה שירות חינם?)
כנראה שיש עוד קצת עריכה אבל זה דרך מקצועית יפה עם מאת עבודה לכל פריט נוסף (ההקמה הראשונית קצת יותר ארוכה)

אני יראה משהו שלי בשביל רעיון (אני גם חדש בנושא ^^)
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=220522180131&Category=11175&_trkparms=algo&#x3D;LVI&#x26;its&#x3D;I&#x26;otn&#x3D;2#ht_2623wt_1166
אין לי הרבה דברים מיוחדים, אבל זה נראה טוב.
את האמצע/שמאל עשיתי דרך ה turbo lister כך גם את הצבע האדום
התמונות האתר שלי אבל זה כמו השירות החינמי, שמתי ידנית “”
השרטונים מ google, העתקתי את הקוד שהם נתנו בלי לחפור מה יש שם
הדגשת כותרות השתמשתי ב <h1></h1> ו <h2></h2> מסביב לכותרת (אחד מהשניים כל פעם)
ו <b></b> זה ה מודגש Bold

אני חושב שזה נקי וברור.
זה לא מרשים ויפיפה אבל אני מרוצה.
אתה מוזמן לסקר גם.

חתימה 

פרופיל

פורסם: 11 דצמבר 2009 17:27   [ התעלם ]   [ # 12 ]
חבר
RankRank

אין ספק בכלל שמה שעשית שם יפה בהרבה משלי , אבל השאלה היא איך עושים למשל עיצוב כמו של הלינק של הPOWERSELLER שהבאת , זה ממש מגניב שהעאלת סירטונים אבל בנתיים מה שהראת לי עם הPOWERSELLER זה הכי מקצועי שראיתי ואני לא מבין איך הוא עשה את זה .
דבר שני לגבי הABOUT US מה האופציות עליהם אני יכול לרשום? שוב כמו שציינתי לעיל אני לא חברה או ספק אני אדם פרטי מן המניין.

לגבי העמוד שלך , הוא טוב משלי כיוון שהוא מוצג באופן כללי בצורה יותר טובה, אבל חסר צבעים בטקסט, ורוב הטקסט הוא טקסט “משעמם” (שלא מושך את העין) אם כי הסרטונים הם ממש טובים, לדעתי את צריך להדגיש חלק מהדברים בצבעים\בהבלטה לפחות כותרות חשובות שאתה יודע שאנשים בוחנים כמו PAYMENT וS&H . ושוב, גם אצלך הרקע לבן. בסה"כ זה בסדר אע"פ שנראה שגם אתה מוכר בהפסד.

השאלה שלי היא איך מייצרים עמוד כמו של הPOWERSELLER שהבאת .
כי אין ספק שמה שהוא ייצר טוב בהרבה משל שנינו.

ולגביך… גם אצלך אין את כל נושא הABOUT US . לפחות לא ששמתי לב. לדעתי זה בעייתי לכתוב על עצמך ברבים (אלא אם יש פיצול אישיות או משהו אחר wink ) וזאת מהסיבה שהינך אדם פרטי ולא בעל חברה או משהו כזה .

מעניין מה לגיל על העמודים והנושא הנ"ל.

בכל אופן שוב תודה על העזרה ומקווה שהצלחתי מעט לעזור.

פרופיל

פורסם: 11 דצמבר 2009 17:54   [ התעלם ]   [ # 13 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

אני חושב שגם אם תכתוב ב about us שאתה אדם פרטי מישראל והמטרה שלך היא לתת את השרות הכי טוב שאתה יכול כדי לרצות את הלקוח ולהבטיח קניה חלקה זה משהו. תהיה שיווקי, תכתוב משהו שנעים לשמוע שחשוב לך הלקוח. זה לא באמת רק מי אני? אלה גם מה אני/מה אני מתכנן לספק - שירות מצויין ומקצועי....

אני לא בטוח שאתה רוצה את התשובה התכנית לאיך העמוד שלו בנוי אבל:
1. נראה שזה iframe לתוך החנות ebay שלו, לא יודע מה זה נותן.
2. יש עוד משחק iframe שאני לא יודע למה.
3. תכלס העיצוב עשוי מתמונות בטבלאות, 6 תמונות למעלה (יכל להסתדר עם 3 - ימין אמצע ושמאל, הוא פשוט חילק ל2 כנראה בגלל גודל או משהו) 2 תמונות צד(ימין ושמאל), עוד 3 תמונות סיום בסוף. וצבע רקע עבור התוכן עצמו.
אם אתה רוצה לפרק עמודים לבדיקה יפה - seamonkey, העורך שם. עם קצת הבנה של מה זה html אפשר לראות מה קורה שם המצב גראפי של html tags.

זה דיי מוכר, בעיקרון, אתה צריך מינימום 4 פינות וצבע/תמונת רקע כדי שזה יראה יפה
תנסה את האתר הזה:
http://cssround.com/
תשחק ותבין איך זה מורכב ואתה יכול להשתמש בזה… אצלו פשוט יש תמונות יותר יפות/מורכבות מאשר סתם פינה מעוגלת בצבע.

חשבתי שהכותרות שלי יחסית בולטות (ביחס לרקע שלהם) :/.
יש מקום לשפר שלי אני מסכים, זה מהראשונים שלי:
1. לעצב - את המסגרת היפה וכו’ וצבע רקע וצבעים לשאר.
2. אין לי about me, “אני צריך להוסיף about us נשמע אמין”, חוץ מזה יש גם חלק ב ebay כזה שכדאי למלא נראה לי… (לא עשיתי *עדיין*)

לגבי מוכר בהפסד, כן, אבל רק זמן עבודה, זה מוצר בחינם rasberry

אחרי שתסתכל ותשחק עם האתר תגיד אם הבנת איך יוצרים מסגרת

חתימה 

פרופיל

פורסם: 11 דצמבר 2009 18:01   [ התעלם ]   [ # 14 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

נ.ב. הוא משתמש בשרות של auctiva.com
יכול להיות שמשם המסגרת וכו’

חתימה 

פרופיל

פורסם: 11 דצמבר 2009 18:38   [ התעלם ]   [ # 15 ]
חבר
RankRank

זה נחמד והכל אבל את האמת אין לי מושג בHTML ...יש עוד אתרים כאלו שיכולים לעזור? וגם אם יש לי את הקוד של הHTML איפה אני מעתיק אותו?

פרופיל

1 מתוך 2
1