ה-AdWords Editor של גוגל (ניתן להורדה דרך Tools) מאפשר לך להוסיף TID לכל מילה ע"י הרצת Find & Replace על כל המילים… את עדיין תצטרכי ליצור לעצמך TID באקסל לכל מילה ומילה.
אם אני מבין נכון - זה בדיוק מה שאת מנסה להימנע ממנו… אם אני צודק, אז את צריכה כלי שיעשה את זה אוטומטית. הכלי היחיד שאני מכיר זה HLOLA (ברור ) HLOLA יוצרת TID נפרד לכל ביטוי חיפוש (לא רק לכל מילה - אלא לכל ביטוי שאנשים ממש הקלידו(, ולמתח את הנתונים באופן ברור ופשוט.
אני גם ממליץ על hlola.com חוץ ממה שרן רשם את צריכה רק להכניס את הלינק
שתקבלי מלולה ברמת המודעה בעצם בכתובת המוסתרת דבר שחוסך המון זמן (וזמן זה כסף )
בנוסף הניתוחים שזה עושה לגבי המילים ובעצם נותן לך את המילה הארוכה שחיפשו ובכך אם יש מילים
כאלה שחוזרות על עצמם את יכולה לראות את זה ולהכניס אותם כי מילים שליליות לקמפיין ובכך לעלות את הסיטיאר כמו כן לגבי השעות את רואה את זה על אותו זמן שחשבון האדוורס שלך פועל שעון תל אביב כנראה
ולא כמו בקליק בנק שעון לוס אנגלס (כך שאם תנהלי טבלה ידינית אקסל כל הזמן תצטרכי לעשות ההמרת שעות וכו) ובכך בעצם תוכלי להפעיל את הקמפיין רק בשעות שמוכרות
ועוד יתרונות נוספים כלי מומלץ בחום!!!
אני משתמש בו עוד מתקופת הנסיון ובעצם מאז השימוש בכלי הקמפיינים הרבה יותר רווחים
באדוורדס אדיטור תוכלי ללכת ל- file --- export to csv, שם את בוחרת מה לייצא…
ובקובץ שייצא לך, את משנה את הדסטיניישן הראשון לtid 1, וגוררת בעזרת הצ’ופצ’יקון השחור הקטן בתחתית התא של האקסל לכל המילים. האקסל ישנה לך את הtid לפי מספר סידורי.
זאת לא הייתה השאלה שלי.
השאלה שלי הייתה, המשך למה שתומר הסביר ועשיתי: כשיש לי הרבה מילות מפתח, אני מעבירה אותן לאקסל ועושה TID ע"י גרירת הצ’ופציק הקטן שבתוכנת האקסל. אחרי שכל המילים מקבלות את המס’ הרץ שלהן, איך עכשיו אני שולחת את הנתונים לאדוורס אדיטור כדי אחר כך לעלות אותם לאדוורדס שלי בצורה שטל הסבירה. זאת הייתה השאלה.