שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שנת עסקים באינטרנט
פורסם: 14 אוקטובר 2008 21:17   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  123

ב-11 לאוקטובר 2007, לפני קצת יותר משנה, התחלתי את הקריירה שלי כמשווק באינטרנט עם הקורס של שיווק תוכניות שותפים באמצעות אדוורדס. עשיתי באותו זמן גם קורס בנושא איביי במכללה, אבל בעקבות חוסר תמיכה מבית לא המשכתי עם התחום.

הקמפיין הראשון שלי היה זוועה. לא ידעתי שצריך לכבות את רשת התוכן ולא ידעתי איך לכתוב מודעות טובות. כתוצאה מכך, החלון של קליקבנק המשיך להראות לי עמודות ברוחב של פיקסל אחד.

אחרי עוד שיעור או שניים, כשלמדנו לכתוב מודעות טובות, מצאתי גם את המוצר הנכון, המוצר שהיה לימים המוצר הנמכר בקליקבנק, Water4Gas (מצאתי אותו עם gravity של בערך 30, הוא עלה בשיא ל-968). כמה ימים אחרי שהתחלתי לפרסם אותו, ביום שלישי כלשהו, נכנסתי לחשבון של קליקבנק מבית הספר וראיתי עמודה כחולה. יומיים אחרי זה, עוד אחת. יומיים לאחר מכן, ביום שבת, עמודה כחולה כפולה. ארבע מכירות בחמישה ימים, או בקיצור השיא שלי בהשגת $177.

המשכתי עם המוצר, ולאחר שמונה מכירות (חלק מתוכן היו פייפל והן לא נחשבו כלפי המינימום של חמש המכירות שצריך בשביל צ’ק) הגיע בדואר צ’ק והוכיח להורים שלי באופן סופי שמה שאני עושה זו לא עבודה בעיניים. הפקידה חקרה אותי במשך כמה דקות טובות על מקור הצ’ק. לא כל יום מגיע אליה מישהו בן 17 עם צ’ק של $316.89.

בהמשך הקורס גם פתחתי אתר, עיצבתי אותו באופן זוועתי (יש לי עדיין עדויות לאסון במחשב) ולאט לאט שיפרתי אותו. בפברואר נכנס מתחרה חדש ל-Water4Gas (שהצליח להיות השני הנמכר ביותר בקליקבנק) והוא הדריך אותי בכתיבת דפי pre-sell טובים. בעזרתו שיפרתי את האתר מאוד ועשיתי המון כסף.

ב-29 בפברואר (תאריך שנבחר בכוונה) הוצאתי לאור את ספרי, Pass your Driving Test. ארבעה ימים מאוחר יותר קרו שני דברים: הצלחתי למכור את הספר והאתר שלי עף מאדוורדס בעקבות דרישה לביד של $10.

במשך שבוע הייתי בדכאון. מד הכניסות הראה אפס. אך בעקבות קריאה בכמה פורומים ונסיון די מוצלח עם מאמר ב-EzineArticles, החלטתי להתחיל לכתוב באופן רציני. לשמחתי, זה עבד מצויין וגם התחיל להכניס לי גולשים מחיפושים אורגניים. הכסף התחיל לזרום פנימה בלי לצאת החוצה.

התחלתי להתעסק עם רשימות דיוור והפצה ויראלית של איבוקים. הכניסות והמכירות לא איחרו להגיע. הייתי בעננים. באוגוסט יצאתי לטיול באירופה על חשבון ההכנסות מהאינטרנט והעבודה שעבדתי בה (שילמתי הכל חוץ מהכרטיס). לפני שבוע גיליתי שאני יכול לצאת לעוד טיול כזה.

גם עכשיו שאני בצבא אני ממשיך להרוויח כסף מהאינטרנט, גם כשאני לא בבית. אין לי צורך בתחזוקה שוטפת. אני צריך לכתוב מאמר או שניים כשאני בבית, לדאוג לכך שבלוג הנהיגה ימשיך לפרסם פוסטים מדי יום ולחתום על הצ’קים.

ההנאה המרובה ביותר מגיעה מהספר שלי, כמובן, למרות שהוא לא עולה הרבה. התחושה שנגרמת לי מכך שהצלחתי לגרום למישהו לקנות ספר שכתבתי עם עמוד מכירה שכתבתי ועיצבתי היא תחושה מדהימה. שני האימיילים שקיבלתי מאנשים שמודים לי על הספר עשו לי את היום. כתבו ספר, עזרו לאנשים. התחושה של ההצלחה היא מדהימה.

(המשך בהודעה הבאה)

חתימה 

איך לעבור טסט ראשון - Pass your Driving Test - עמוד לאפילייטס.

פרופיל

פורסם: 14 אוקטובר 2008 21:17   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

תוכניותיי לשנה הקרובה? בעיקר שני דברים:
1) להתחיל לעבוד עם אנשים חיצוניים. במקום לכתוב שני מאמרים בשבועיים, לכתוב עשרים מאמרים בשבוע ולתפוס הרבה מילים בחיפוש האורגני. יש לי מספיק כסף בשביל כותבים חיצוניים, והגיע הזמן להתחיל להתנהל כעסק רציני יותר ולהשקיע כסף, לא רק זמן יקר. ברגע שתהיה לי כניסת מבקרים שוטפת יותר, ההכנסה תהפוך להיות יותר יציבה וכמובן יותר גדולה.

2) לסחור בבורסה שוב. שנה לפני שעברתי את הקורס על ההכנסה מהאינטרנט עברתי במכללת קשפלואו קורס ליצירת הכנסה באמצעות מסחר בבורסה. כשהעניינים ירגעו קצת (או כשיהיה לי יותר כסף להשקעה), אני אתחיל שוב לנתח גרפים.

בשביל המתחילים, הנה כמה דברים שכדאי לכם לזכור תמיד:

1) לא להיתקע על מקור אחד למבקרים. אדוורדס הוא מצויין, אבל תמיד תזכרו שגוגל יכולים לסגור את הברז, כמו שהם עשו לאתר שלי ולכל המפרסמים של ספרי Water4Gas למינהם. פרסמו מאמרים, כתבו בלוג, פתחו רשימת דיוור. כניסות חינמיות יכולות להיות לא פחות רווחיות מכניסות של פרסומות.

2) מחקר מילות מפתח הוא קריטי. אם לא תעשו אותו טוב, אתם תסתובבו הרבה במעגלים. הוא חשוב במיוחד כשעובדים עם מאמרים ועם PPC. בשני המקרים רוצים לתפוס מילה עם נפח חיפוש גדול ותחרות קטנה. במקרה הראשון זה כדי להופיע בראש תוצאות החיפוש, במקרה השני כדי לשלם מעט. בכל מקרה, עשו מחקר לפני שאתם כותבים מודעה או מאמר.

3) נסו לא להיתקע על נישה אחת, גם אם היא סופר-רווחית. אני אחזור שוב על מקרה Water4Gas, מקרה של נישה שטסה למעלה ומתה באותה מהירות. מי שהתבסס על הנישה הזאת ולא התאים את עצמו מהר מספיק לגסיסתה, יכול לחפש מכירות עד מחר. אני התפרסתי על מספר נישות, ככה שהכנסתי לא נפגעה אנושות.

4) באינטרנט יש המון רשתות שותפים, נצלו אותן כמו שצריך. קליקבנק טובה למוצרים דיגיטליים, אבל יש גם את CJ, את רשת השותפים של גוגל (connectcommerce.com), יש את Share a Sale, אמזון, איביי ועוד המון רשתות. בפעם האחרונה שבדקתי, האינטרנט מלא בהרבה יותר ממוצרים דיגיטליים. חוץ מזה, אם יש אתר שאתם קונים ממנו באופן קבוע, בדקו אם יש לו תוכנית שותפים. אם הוא טוב בשבילכם, הוא יהיה טוב גם לאחרים.

5) כתבו איבוק. מצאו נושא שאתם מבינים בו ויש דרישה מצד השוק להדרכה בנושא, וכתבו עליו. אל תפחדו לנסות למכור אותו. בסופו של דבר גם אתם תקבלו אימייל מקליקבנק שמודיע על מכירה, ומשם, עם פידבאק מלקוחות, הכל נעשה קל יותר. התחושה של מכירה היא מדהימה, ואימייל שאומר תודה יכול להפוך את כל השבוע למדהים.

6) אל תתיאשו. גם אם כל הגרפים בקליקבנק שטוחים, מד הכניסות מראה כניסה אחת והיא שלכם וברשימת הדיוור שלכם אתם יכולים למצוא רק את האימייל של עצמכם, תמשיכו. קודם כל בדקו מה לא בסדר, ואז תקנו את זה. אין כזה דבר אי אפשר להרוויח כסף באינטרנט.

ולסיום, בשבת האחרונה סיימתי לקרוא שוב את “המדריך להשקעות של אבא עשיר אבא עני”. רוברט קיוסאקי מציג שם את חידת ה-90/10, שאומרת “איך אפשר ליצור נכסים בעמודת הנכסים בלי להוציא כסף?”. העסק שלכם באינטרנט הוא נכס כזה. הוא נוצר משום דבר ומביא הכנסה. עכשיו אני יכול לכתוב בעמודת הנכסים שלי לפחות כתובת אינטרנט אחת: Great-Info-Products.com

שתהיה לכם שנה מצויינת וחג שמח!
נדב

nadavs

חתימה 

פרופיל

פורסם: 14 אוקטובר 2008 21:37   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  534

אחלא פוסט !
נתן לי הרבה מאוד כח להמשך.
תודה.

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 15 אוקטובר 2008 00:25   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

נדב היקר,

פוסט מעולה, וכל כך מדויק.
אני בטוחה שהוא ישמש השראה לכל מי שיקרא אותו, ובצעד קטן שכזה הצלחת להפוך חלק מההצלחה שנחלת, לנחלת הכלל.

שנה רווחית ותמשיך באומץ.
טל

פרופיל

פורסם: 15 אוקטובר 2008 12:32   [ התעלם ]   [ # 4 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  546

זה כל כך משמח לשמוע את הסיפור שלך, ואני מסכים עם כל מילה… שילוב של מספר אפיקי שיווק הוא גם בטוח יותר וגם רווחי יותר.

כל הכבוד!

חתימה 

רן ארוסי
מייסד מכללת קליקים

פרופיל

פורסם: 21 אוקטובר 2008 16:31   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  204

היי נדב,

כל הכבוד על ההצלחה!!smile.כיף לקרוא! הכי מרשים שהצלחת אפילו בלי גוגל!
יש לי כמה שאלות אלייךsmile
1. האם פנית לתמיכה של גוגל?
2. את התנועה החדשה אתה מקבל רק מהפצת מאמרים?
3. את כל העשרה מאמרים בשבוע אתה שם בEZINEARTICLES או אצלך באתר?
חג שמח,
בני

פרופיל

פורסם: 25 אוקטובר 2008 01:33   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

תודה רבה לכל התומכים. כיף לדעת שיש כזו קהילה סביב הנושא בישראל.

ולשאלות:
1) כן, כמה פעמים. יש להם תמיכה נהדרת. לכל מומחה יש תשובה אחרת לשאלה, כך שיוצא שאין תשובה נכונה. כל מה שהם אמרו לי לעשות והבטיחו שיעשו (כמו לבדוק את החשבון לעומק) לא עזר ולא התבצע.

2) התנועה מגיעה בעיקר מהפצת מאמרים. לתחום הנהיגה (יש לי אפילייט חדש! גרביטי עלה מעל 1!) יש לי גם בלוג, לרוב התחומים יש גם איבוקים קטנים שאני מפיץ, הפצה עם טורנטים ועוד שיטות שונות ומשונות. התנועה היא לרוב ממאמרים ומחיפושים אורגניים (רמז: פתחו בלוג, שימו כמה מאמרים עם לינקים טובים וחכו לכניסות האורגניות).

3) עדיין אין לי עשרה מאמרים בשבוע (אני אוציא כרטיס אשראי בינ"ל שבוע הבא, ואז אני אוכל לשלם על מאמרים). בכל מקרה, המאמרים שאני כותב מגיעים ל-EzineArticles ומשם מועתקים לאתר שלי. זה נותן כמות יפה של חיפושים אורגניים.

בהצלחה,
nadavs

חתימה 

פרופיל