ראיתי כתבה בחדשות על אלי שמעוני וגם הרבה מהדברים שסלויו אמר בקורס. נשמע שהם מתעסקים הרבה בלקנות מוצרים מחנויות בארץ ולשלוח אותם.
כשאני החלטתי להתחיל ללמוד את הנושא בניתי על דרופשיפינג בעיקר.
אם אני שולח מוצר לארץ, ואחר כך עוד שולח אותו בחזרה לארה"ב, המחיר של כל המשלוחים האלה הוא כל כך גבוה שברוב המוצרים אני רק אפסיד.
אני בכלל לא רוצה להתחיל להתעסק במשלוחים, לנסוע לקנות את המוצרים את החבילות לארוז לנסוע לעיר הקרובה לסניף דואר… אני חיפשתי עסק שהוא “עבודה מהבית” ומהאינטרנט.
השאלה היא אם באמת אפשר להרויח מדרופשיפינג?
כל פעם שאני עושה מחקר שוק, רואה מוצר שנמכר טוב, ומחפש אותו באתרי מכירה שונים, 90% מהפעמים המוצר נמכר במחיר נמוך משמעותית באיביי. וכשאני סוף סוף מוצא מוצר שנמכר בחנות אינטרנטית במחיר נמוך מאיביי אז אחרי כל העמלות (ברוב המוצרים שאני מוצא זה מגיע ללפחות 10 דולר עמלות) המוצר כבר בכלל לא רווחי ואפילו אני אפסיד כסף אם אני אמכור אותו.
אני נכנס לקטגוריות לא נפוצות וגם שם זה ככה. ניסיתי לעשות גם הפוך. לחפש קודם מוצר שנימכר בחנויות באינטרנט ואחר כך לחפש באיביי וגם אז זה לא הולך…
כבר קראתי כתבות שאמרו שאפשר להרויח מדרופשיפינג כמה דולרים אבל לא יותר מיזה… השאלה אם הם פשוט לא הצליחו ובגלל זה הם חושבים ככה, או שבאמת אין ברירה וצריך להתעסק עם משלוחים ולוטים והכל.
אם באמת אפשר, והבעיה היא אצלי, אז באמת שהפתרון היחיד שאני רואה זה ללכת לפגישות אימון שהבטיחו.. אבל לא רק שלא כתוב פגישות אימון קרובות בנושא איביי. הם אפילו לא עונים… כתבתי בפורום, שלחתי הודעה. הם פשוט מתעלמים. מאוד מאכזב. כשקניתי סמכתי על זה למקרה שלא ילך לי… אני מבקש שאם מישהו מהמנהלים או המורים של הכללה קורא את זה אז תגיבו פעם אחת ולתמיד. מלא שאלו כבר וזה לא בסדר שאתם לא עונים.
אם מישהו מכיר מישהו טוב שמעביר שיעורים פרטיים באיביי זה גם יכול לעזור. או שפשוט כדאי לנטוש ולחסוך כסף לקורס תוכנית שותפים או משהו?
שלום אורח! אנא בצע