שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

באמת אפשר להרויח?
פורסם: 27 יולי 2009 21:37   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  200

ראיתי כתבה בחדשות על אלי שמעוני וגם הרבה מהדברים שסלויו אמר בקורס. נשמע שהם מתעסקים הרבה בלקנות מוצרים מחנויות בארץ ולשלוח אותם.
כשאני החלטתי להתחיל ללמוד את הנושא בניתי על דרופשיפינג בעיקר.
אם אני שולח מוצר לארץ, ואחר כך עוד שולח אותו בחזרה לארה"ב, המחיר של כל המשלוחים האלה הוא כל כך גבוה שברוב המוצרים אני רק אפסיד.

אני בכלל לא רוצה להתחיל להתעסק במשלוחים, לנסוע לקנות את המוצרים את החבילות לארוז לנסוע לעיר הקרובה לסניף דואר… אני חיפשתי עסק שהוא “עבודה מהבית” ומהאינטרנט.

השאלה היא אם באמת אפשר להרויח מדרופשיפינג?

כל פעם שאני עושה מחקר שוק, רואה מוצר שנמכר טוב, ומחפש אותו באתרי מכירה שונים, 90% מהפעמים המוצר נמכר במחיר נמוך משמעותית באיביי. וכשאני סוף סוף מוצא מוצר שנמכר בחנות אינטרנטית במחיר נמוך מאיביי אז אחרי כל העמלות (ברוב המוצרים שאני מוצא זה מגיע ללפחות 10 דולר עמלות) המוצר כבר בכלל לא רווחי ואפילו אני אפסיד כסף אם אני אמכור אותו.

אני נכנס לקטגוריות לא נפוצות וגם שם זה ככה. ניסיתי לעשות גם הפוך. לחפש קודם מוצר שנימכר בחנויות באינטרנט ואחר כך לחפש באיביי וגם אז זה לא הולך…

כבר קראתי כתבות שאמרו שאפשר להרויח מדרופשיפינג כמה דולרים אבל לא יותר מיזה… השאלה אם הם פשוט לא הצליחו ובגלל זה הם חושבים ככה, או שבאמת אין ברירה וצריך להתעסק עם משלוחים ולוטים והכל.

אם באמת אפשר, והבעיה היא אצלי, אז באמת שהפתרון היחיד שאני רואה זה ללכת לפגישות אימון שהבטיחו.. אבל לא רק שלא כתוב פגישות אימון קרובות בנושא איביי. הם אפילו לא עונים… כתבתי בפורום, שלחתי הודעה. הם פשוט מתעלמים. מאוד מאכזב. כשקניתי סמכתי על זה למקרה שלא ילך לי… אני מבקש שאם מישהו מהמנהלים או המורים של הכללה קורא את זה אז תגיבו פעם אחת ולתמיד. מלא שאלו כבר וזה לא בסדר שאתם לא עונים.

אם מישהו מכיר מישהו טוב שמעביר שיעורים פרטיים באיביי זה גם יכול לעזור. או שפשוט כדאי לנטוש ולחסוך כסף לקורס תוכנית שותפים או משהו?

חתימה 

אור פז
------

http://seikoskx007.net

פרופיל

פורסם: 27 יולי 2009 23:10   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  287

היי אור-פז

אני חייב להגיד שאני מזדהה עם מה שאתה כותב, כי גם אני הרגשתי ככה כשהתחלתי (אפילו שזה לא היה כל כך ממזמן).

העניין שצריך להבין שאפילו שזה “איביי” או “עסק מהבית” עדיין מדובר פה על עסק שמכיל את כל המרכיבים שעסק בבנייה צריך.
איביי זה הממשק שמחבר בינך והמוצר\ים שיש לך לקונים שמחפשים אותו ולכן, עכשיו,
אתה צריך להתחיל להפעיל את המחשבה והדמיון ולמצוא את הרעיונות והאנשים שיכולים לספק לך מוצרים במחיר ספק.

תתפלא, אבל יכול להיות שאפילו איפה שאתה גר, מתחת לאף שלך, יש מלא עסקים שיש להם מוצרים שהם היו רוצים לשלוח לחו"ל, אבל הם פשוט לא יודעים איך…
או אולי כאלה שכבר יש להם אתרי E-COMMERCE אבל עדיין לא פועלים בגזרת האיביי (שזה תנועה שיכולה להיות שונה בעליל מתנועה במגרשים אחרים באינטרנט).
אתה יכול להציע להם...אתה יכול לשאול אותם אם מישהו שעובד איתם מחפש מישהו שייצור לו לקוחות בחו"ל…

אם אתה שואל לדעתי, אין איכות-חיים אמיתית בעסק הזה כמו עבודה עם DROPSHIPPER, כי זה לא כ"כ כייף ללכת כל הזמן לדואר ולשלוח סחורה.
והאתגר שלך זה פשוט להתלבש על מישהו שיש לו יכולת שליחה ומחירים סבירים ופה העבודה האמיתית מתחילה.

הכי חשוב זה להמשיך לנסות ולא להפסיק כי אתה לא באמת יודע על מי תיפול מחר…

מקווה שעזרתי

חתימה 

[

פרופיל

פורסם: 27 יולי 2009 23:37   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

תודה על התגובה.
אתה אומר שלהרויח מקניה באתרים כמו אמאזון ומכירה באיביי זה לא ילך כל כך…
בעיניין ללכת לחנויות ולהציע להם לשלוח לחו"ל. זה בעייתי. איזה בעל עסק יסכים להצעה עיסקית של מישהו בגיל שלי? הם לא יקחו את זה ברצינות. זה אחד הדברים שאני אוהב כל כך ברעיון של עבודה ועסקים למניהם דרך האינטרנט. לא צריך לפגוש את מי שמולך והוא לא צריך לדעת מה הגיל שלך.

טוב.. אני אמשיך ואנסה לחפש מוצרים.. אולי באיביי אחרים.. מקסימום יהיו רווחים קטנים. כבר אין לי הרבה צפיות
תודה בכל מקרה

חתימה 

אור פז
------

פרופיל

פורסם: 28 יולי 2009 00:33   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

לא אמרתי שאמזון לאיביי לא יכול ללכת.
אמרתי שהבסיס להכל הוא:

-מוצר זול ממחיר השוק של איביי
-מישהו שישלח את המוצר ללקוח
-אתה, שעושה את החיבור הזה דרך הליסטינגים.

אם אתה חושב שגיל זה בעייה אז...תבוא עם מישהו מבוגר ותגיד לו מה לבקש smile
(זה יכול להיות כייף)
חוץ מזה, תחשוב שבעל עסק רוצה למכור, ואם יש לו משהו שגם ככה הוא מחפש להוציא לחו"ל אתה יכול ליפול עליו כמו מתנה מהשמיים.

אני חושב שזה נושא שתומר יכול להתחבר אליו יותר…

לא ככה תומר?

חתימה 

[

פרופיל

פורסם: 28 יולי 2009 04:13   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  36

היי חברה, ניסיתם אולי למכור EBOOK באיביי ?
כסף קל ללא שום דואר,!!! חברה, בהתחלה לקנות בדולר ולמכור בדולר והרווח ביניהם, תהליך בניית עסק ויזואלי באינטרנט הוא כמו עסק קונבנציונלי.
ראיתי מישהו שמוכר תסריט חייו, ז"א איך הוא עושה “מליונים” בפיג’מה מהבית.

פרופיל

פורסם: 28 יולי 2009 04:21   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

אני חושב שהיום כבר אי אפשר למכור ebook באיביי אם זה לא על דיסק,
והמיליונר בפיג’מה לא מוכר בבלוג שלו מוצרים.

חתימה 

[

פרופיל

פורסם: 28 יולי 2009 04:51   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

אני לא רואה כל כך איך אני עושה את זה כרגע אבל אין לי סיבה לוותר כרגע… אני אמשיך ואראה אם יש התקדמות…

חתימה 

אור פז
------

פרופיל

פורסם: 28 יולי 2009 21:29   [ התעלם ]   [ # 7 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  105

אני מסכים עם Hasochev, סתם רעיון…

אבל אתה יכול למשל לפתוח חנות, למתג אותה ולמקד אותה לנישה ספציפית, ואז ללכת ולהציע לסוחרים, יבואנים, יצרנים עצמאיים להשתמש בשירותים שלך בתור צינור שיווקי.

הם מגדירים תקציב להעלת מכירות חודשי, אתה מנהל אותו, מכירות שנכנסות אתה מעביר פרטים לאותם חבר’ה שאתה מייצג, הם שולחים, אורזים וכ"ו, ולך נשאר ביד מה שנישאר.

בבקשה, עסק מהבית, באיביי, בלי ללכת רחוק ולסמוך על דרופשיפרים.

אתה יכול לקחת מהם עלות בסיס שתכסה לך את עלות החנות ושירותים נלווים ומעבר לזה כל אחד יגדיר תקציב חודשי להעלת מכירות. (כמובן שתקח כסף מראש)

זה בדיוק השיטה שבה אני עבדתי וככה הצלחתי להוציא POWERSELLER בזמנו.

תבדוק מתחת לאף שלך, יש המון חבר’ה שעושים דברים מקוריים שמתאימים למשלוח לחו"ל.

יתרון נוסף במודל מהסוג הזה שהוא ניתן אחר כך למכירה. אתה מריץ את החנות תקופה ואז אני די בטוח שאחד הייצרנים שאיתם אתה עובד ישמחו לקנות ממך את החנות.

בהצלחה

חתימה 

דוד
כשכולם חופרים לחפש זהב לך תמכור להם אתים!

יועץ קידום אתרים
שיווק במנועי חיפש
שירותי קידום אתרים

פרופיל

פורסם: 10 מאי 2010 14:51   [ התעלם ]   [ # 8 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  49

אור שלום,

האמת היא שאני חשבתי להרוויח מחנות שאקים באיביי, למימכר של מוצר יחודי.
למוצר כזה, אם אצליח למכור אין מחיר שוק ידוע, או תחרותי, ולכן אפשר למכור אותו במחיר גבוה מספיק. במיוחד שהספק מוכן למכור לי אותו בקונסיגנציה בחצי מחיר ואפילו בשליש מחיר ממחירי בזאר שהוא עושה.
אם אצליח זה יהיה נחמד. זה עדיין בתכנון.
אבל זה כיוון שבו אין לך מתחרים כמו על i-phone ששם צפוף!
תחשוב גם על מוצר יחודי.

דפנה אליה.

פרופיל

פורסם: 18 מאי 2010 01:41   [ התעלם ]   [ # 9 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

חחחחחח זה פוסט כל כך ישן (עברה כמעט שנה). איזה ילד הייתי…
המצב עכשיו שונה לגמרי, התמקדתי בדרופ שיפפינג ואפשר להגיד שזה הולך לא רע wink

אפשר להרוויח. פשוט צריך לפתוח תראש. המלצה שלי - אף פעם על תסתמכו על מקור לימוד אחד כי זה בדרך כלל לא עובד. אם אתם באמת רוצים להרוויח תשלבו כמה מקורות למידה, ואז תיתנו למה שלמדתם איזה טוויסט משלכם.

בהצלחה לכולם

חתימה 

אור פז
------

פרופיל

פורסם: 21 מאי 2010 13:28   [ התעלם ]   [ # 10 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  89

אור כל הכבוד לך !!
כן אני קראתי את ההודעות הראשונות מזמן , ועכישו אתה אומר שהכל בסדר ואתה כבר מרוייח ??
כלומר בכל זאת מצאת את הדרופשיפר ??
אתה יכול לעזור לי גם ( כמובן בתשלום , כמו שיעור פרטי כמו שחיפשת בתחילת הדרך שלך )?
כלומר הבעיה שלך כמו אצל רוב האנשים הייתה בחיפושים ובאכזבות עד שמצאת ?
ניסית אולי כמו סטוקים וכאלה ?

פרופיל

פורסם: 21 מאי 2010 17:39   [ התעלם ]   [ # 11 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

בעוד כחודש אני אתחיל לעבוד על מיני קורס לאיביי שמביא גישה קצת אחרת. אני בטוח שזה יעזור פה להרבה אנשים.
בכל מקרה כרגע אני לא מעביר שיעורים בתשלום. אם אתה רוצה לשאול שאלות, אתה יכול לדבר איתי בצ’אט בפייסבוק כשאני בבית. אני תמיד שמח לעזור.
http://www.facebook.com/home.php?#!/opaz1

אני לא יודע מתי הקורס שלי ייצא אבל בנתיים אני יכול להמליץ על האיבוק של תומר חן. לי הוא עזר מאוד.

יום טוב smile

חתימה 

אור פז
------

פרופיל

‹‹ עריצות ה BEST MATCH      mPire ››