שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

כיצד להכפיל את עמלות ה-Affiliate שלכם

רבים ממשווקי תוכניות השותפים (Affiliate Programs) שרק החלו את דרכם בתחום יכולים להרוויח הרבה יותר מבלי להשקיע יותר בפרסום. מאמר זה מסביר את ההבדל בין מכירות Front-End ל-Back-End. זהו אחד הסודות הגדולים ביותר של משווקים מקצועיים באינטרנט!

רוב משווקי האינטרנט מתחילים את דרכם בתכניות שותפים (Affiliate Programs), כמשווקי מוצרים של אחרים תמורת עמלה. זוהי התחלה מצויינת מאחר ולתכניות שותפים יש מספר יתרונות חשובים וביניהם:

1. מבחר מוצרים עצום
2. אין עלויות הקמה לעסק
3. מעט, אם בכלל, שירות לקוחות

למרות היתרונות הללו, הרבה משווקים בתחילת דרכם יכולים להרוויח הרבה יותר. כדי לעשות זאת, יש להבין את ההבדל בין מכירות Front-End ל-Back-End. זהו אחד הסודות הגדולים ביותר של משווקים מקצועיים באינטרנט!

החלק הראשון (Front-End) הוא מכירה של מוצר זול יחסית (כגון eBook) במטרה לאסוף Lead של לקוח משלם (פרטי לקוח). מייד לאחר הרכישה (Back-End) יש להציע ללקוח מוצר פרמיום הקשור לנושא האיבוק שהוא כרגע רכש. לטכניקה זו קוראים Upsell. למשל: איבוק על דרכים ליציאה מחובות והצעה ללקיחת הלוואה או כרטיס אשראי בתנאים מועדפים.

לשיטת ה-Upsell, יש כמה יתרונות ברורים:

1. ניתן להרוויח יותר מבלי למשוך יותר לקוחות
2. הרווח ממכירה של מוצר יקר הוא מיידי, לעומת המתנה למכירת מספר מוצרים זולים
3. יש סיכוי הרבה יותר טוב למכור ללקוח הזה שוב בעתיד מאחר והוא כבר רכש מאיתנו פעמיים בעבר (ובאותו המעמד!)

בדרך-כלל, מכירה של מוצר פרמיום תכניס לנו יותר כסף ממכירה של 5-10 מוצרי Front-End!

במקרה הדוגמא שלפנינו, יש לנו איבוק הנמכר ב-20$ ומעניק לנו עמלה בגובה 50% (רווח של 10$ למכירה). בואו נניח שאנו מציעים כ-Upsell מוצר בשווי של 200$ המעניק לנו עמלה של 50% (רווח של 100$ למכירה). גם אם 10% בלבד מהקונים יחליטו לרכוש את מוצר הפרמיום, הנתונים הבאים מראים את ההבדל:

1. 10 מכירות עם עמלה של 10$ = רווח של 100$
2. 10 מכירות עם עמלה של 10$ + 100$ עבור Upsell = רווח של 200$

ההבדל ברור - הרווח שלנו הוכפל והשקענו את אותו המאמץ ואת אותן העלויות!

יישום טכניקת ה-Upsell לא צריך להיות עניין מסובך למי שמתעסק בתחום כמה חודשים או לחדשים עם טיפ-טיפה ידע טכני, אז שיהיה לכם בהצלחה ביישום השיטה ובהכפלת הרווחים שלם בקרוב מאד.


פורסם בתאריך: 07 באוקטובר 2007


תגובות שהושארו

השארת תגובה

יש לבצע כניסה למערכת או להרשם ע"מ להשאיר תגובות